Σωκράτης Μάλαμας: Συνωστισμός και μία σύλληψη στη συναυλία του στην Καβάλα

Σωκράτης Μάλαμας: Συνωστισμός και μία σύλληψη στη συναυλία του στην Καβάλα
Σωκράτης Μάλαμας Eurokinissi

Συνελήφθη ο υπέυθυνος της συναυλίας του Σωκράτη Μάλαμα στην Καβάλα, λόγω συνωστισμού και μη τήρησης των μέτρων κατά τη διάρκεια ελέγχου της αστυνομίας.

Συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής (31/07) και κρατήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, ο υπεύθυνος της συναυλίας του Σωκράτη Μάλαμα.

Σύμφωνα με το Proininews.gr, η συναυλία έγινε στο θέατρο Ακόντισμα της Νέας Καρβάλης, αλλά στον έλεγχο της Αστυνομίας διαπιστώθηκε συνωστισμός και μη τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού που προβλέπονται για τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Κατά το ΑΠΕ-ΜΠΕ η αστυνομία κινήθηκε αυτεπάγγελτα και συνέλαβε τον προσωρινά υπεύθυνο για τη διοργάνωση της συναυλίας, καθώς στο χώρο του θεάτρου δεν τηρήθηκε κανένα από τα μέτρα που προβλέπονται στον ποινικό κώδικα με στόχο την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού .

Όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία δε φορούσαν μάσκες κατά την είσοδό και την αποχώρηση τους από το χώρο, ενώ δεν τηρήθηκαν και οι προβλεπόμενες αποστάσεις στις κερκίδες του θεάτρου. Επίσης, δεν υπήρχε ξεχωριστή είσοδος και έξοδος από το χώρο του θεάτρου.

Η Αστυνομική διεύθυνση Καβάλας προειδοποιεί για την τήρηση των μέτρων οποιουδήποτε διοργανώνει μουσικά γεγονότα αυτή την περίοδο στο Νομό Καβάλας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα