Βέροια: Σώος εντοπίστηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε χείμαρρος – Βγήκε μόνος του

Βέροια: Σώος εντοπίστηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε χείμαρρος – Βγήκε μόνος του
Άνδρες της ΕΜΑΚ, Αρχείο Eurokinissi

Η Πυροσβεστική δέχτηκε κλήση από μάρτυρα που είδε τα ορμητικά νερά να παρασέρνουν όχημα-30 κλήσεις για αντλήσεις και 30 κλήσεις για κοπές δέντρων απ’ όλη την χώρα.

Σώος εντοπίστηκε στην στεριά ο 55χρονος άντρας που παρασύρθηκε το αυτοκίνητό του περίπου στις 8 το πρωί από ορμητικό χείμαρρο, ύστερα από την υπερχείλιση ποταμού.

Το περιστατικό συνέβη λίγο έξω από την Βέροια, στην επαρχιακή οδό Βέροιας-Μακροχωρίου, όπου σύμφωνα με μάρτυρα που ακολουθούσε, είδε το συμβάν και κάλεσε την Πυροσβεστική, ο υπερχειλισμένος ποταμός παρέσυρε από μία ιρλανδική διάβαση ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας οδηγός.

Ο οδηγός κατάφερε τελικά να ανοίξει την πόρτα του και να βγει έξω εγκαίρως, ενώ το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Σημειώνεται ότι την στιγμή που αποφάσισε ο οδηγός να διασχίσει την γέφυρα, είχε ήδη καλυφθεί από τα νερά του ποταμού.

Ο άντρας εντοπίστηκε από τους Πυροσβέστες σώος και χωρίς να έχει πάθει το παραμικρό και έτσι έληξε η περιπέτειά του.

Την ίδια ώρα σε ετοιμότητα βρίσκονται οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και στις Γούβες Ιστιαίας Αιδηψού εξαιτίας υπερχείλισης ωστόσο το μεγαλύτερο πρόβλημα μέχρι στιγμής φαίνεται να το έχουν χωράφια που έχουν πλημμυρίσει.

Συνολικά από χθες έως αυτή την ώρα, η Πυροσβεστική έχει δεχτεί εξαιτίας της κακοκαιρίας, από ολόκληρη την χώρα, 30 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και 30 κλήσεις για κοπές δέντρων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα