Σουσάδικο της κόκας: Απολογήθηκε γνωστή ηθοποιός – Δήλωσε άγνοια για τη διακίνηση ναρκωτικών

Σουσάδικο της κόκας: Απολογήθηκε γνωστή ηθοποιός – Δήλωσε άγνοια για τη διακίνηση ναρκωτικών

Η ηθοποιός και συνιδιοκτήτρια του εστιατορίου στο Κολωνάκι υποστήριξε πως δεν είχε ιδέα για το αν γινόταν διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Περιστασιακή χρήστης δήλωσε, μέσω του συνηγόρου της, άλλη ηθοποιός, επίσης κατηγορούμενη, η οποία δεν προσήλθες να απολογηθεί.

«Έχω φτύσει αίμα να μεγαλώσω το παιδί μου. Ποτέ δεν θα έβαζα σε κίνδυνο τη ζωή του, την πορεία του και την καριέρα του». Με αυτά τα λόγια η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας Χ.Π. υποστήριξε πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση για το «σουσάδικο της κόκας».

Η ηθοποιός που είχε μερίδιο στο γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου, το οποίο θεωρείται η έδρα μίας εγκληματικής οργάνωσης η οποία διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στο ελληνικό τζετ σετ, αναφέρθηκε στη σύντομη απολογία της ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στο συμμέτοχο του μαγαζιού με καταγωγή από τον Καζακστάν, κάνοντας λόγο για ένα καλόκαρδο άνθρωπο.

«Μέχρι τη στιγμή που έγινε αυτό, ζούσα ένα όνειρο. Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό το πράγμα» υποστήριξε η κατηγορούμενη προσθέτοντας ότι οι περισσότεροι κατηγορούμενοι της ήταν «κοινωνικά γνωστοί», αφού δεν τους ήξερε ούτε τους έκανε παρέα. Τέλος, ανέφερε ότι δεν πλησίασε ποτέ κανείς την ίδια ή το γιο της, που επίσης είναι κατηγορούμενος, για να την ενημερώσει για όσα συνέβαιναν. «Ήμουν υποψιασμένη για τις παρέες του γιου μου μόνο, όχι για τα επαγγελματικά» είπε και επανέλαβε πως ο συνιδιοκτήτης του εστιατορίου «ήταν φιλικός και καλόκαρδος. Εξακολουθώ να θεωρώ απίστευτο αυτό το πράγμα».

Το «κέρασμα»

Να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος απολογήθηκε σήμερα συμπληρωματικά, καθώς ρωτήθηκε για συνομιλίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία. Μεταξύ των συνομιλητών είναι και η διάσημη ηθοποιός Δ. Μ., η οποία δεν βρέθηκε στο δικαστήριο για να απολογηθεί. Ο κατηγορούμενος συνιδιοκτήτης του εστιατορίου ανέφερε ότι η συνομιλία του με τη συγκεκριμένη ηθοποιό αφορούσε σε «κέρασμα». Όπως εξήγησε, «κατέβηκα κάτω από το σπίτι μου και ήπιαμε παρέα». Μάλιστα, ο συνήγορος της ηθοποιού Δ.Μ. υποστήριξε στο δικαστήριο πως η ίδια είναι περιστασιακός χρήστης και οι αναφορές στις τηλεφωνικές συνομιλίες έχουν να κάνουν για ιδία χρήση.

Νωρίτερα, είχε απολογηθεί και ο υιός της ηθοποιού, ο οποίος κι αυτός δήλωσε ότι είχε πλήρη άγνοια για τα όσα αναφέρονται στη δικογραφία. «Αν ήξερα, θα διέκοπτε κατευθείαν τη συνεργασία μας» επεσήμανε, ενώ έκανε ξεχωριστή μνεία στο γνωστό παρουσιαστή Θ. Γ. που απολογήθηκε κατά την περασμένη συνεδρίαση, δηλώνοντας αθώος. «Είχε βάλει κάποιο κεφάλαιο. Δεν ήθελε να ασχολείται, να έχει κάποιο ρόλο. Ερχόταν για φαγητό μια φορά την εβδομάδα μόνο» εξήγησε.

Κατά τη συνεδρίαση, απολογήθηκαν ακόμη οκτώ κατηγορούμενοι που αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, υποστηρίζοντας στην πλειοψηφία τους πως ήταν χρήστες και επεδίωκαν μόνο να βρουν τη δόση τους.

Η πρόεδρος κήρυξε τη λήξη των απολογιών και πλέον αναμένεται η εισαγγελική πρόταση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα