Σπύρος Μιχαλόπουλος: Το Facebook μπλόκαρε τον σκηνοθέτη των “Άγριων Μελισσών” για ανάρτηση κατά του Φιλιππίδη

Σπύρος Μιχαλόπουλος: Το Facebook μπλόκαρε τον σκηνοθέτη των “Άγριων Μελισσών” για ανάρτηση κατά του Φιλιππίδη
Ο σκηνοθέτης Σπύρος Μιχαλόπουλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΡΙΛΑΣ / PAPADAKIS PRESS

Ο σκηνοθέτης Σπύρος Μιχαλόπουλος τιμωρήθηκε από το Facebook για την ανάρτησή του υπέρ της Άννα Μαρίας Παπαχαραλάμπους. Τι έγραψε για την υπόθεση Φιλιππίδη.

Αποκλεισμό για 24 ώρες επέβαλε το Facebook στον γνωστό σκηνοθέτη Σπύρο Μιχαλόπουλο, μετά από ανάρτησή του κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και απόπειρα βιασμού συναδέλφων του στο θέατρο.

Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης της σειράς “Άγριες Μέλισσες” τάχθηκε υπέρ της Άννα Μαρίας Παπαχαραλάμπους, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση, αλλά και την πρόσφατη ανάρτηση της Βάνας Μπάρμπα, η οποία υπερασπίστηκε τον Πέτρο Φιλιππίδη.


Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, που αναφέρθηκε ξανά στην υπόθεση Φιλιππίδη, έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

“Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν χρειάζεται να αποδείξει το ήθος της και την αξιοπρέπεια της. Άλλοι πρέπει να το κάνουν. Όσοι έχουμε δουλέψει μαζί της ξέρουμε. Πετράκο έχεις χάσει τη μπάλα, σου έμεινε μόνο η Μπάρμπα”.

Η ανάρτησή του συγκέντρωσε ποικίλα σχόλια, ανάμεσά τους και αντιδράσεις από θαυμαστές του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ στάθηκε η αφορμή για να τον μπλοκάρει η γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Τον αποκλεισμό του έκαναν γνωστό φίλοι του σκηνοθέτη στο Facebook, μεταξύ των οποίων και η Έλενα Ακρίτα, που τάχθηκε με το μέρος του.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

“Το fb απέκλεισε για 24 ώρες τον σκηνοθέτη Spiros Michalopoulos (Άγριες Μέλισσες μεταξύ πολλών άλλων) γιατί με τον – γνωστό σε εμάς τους φίλους του – ευθύ και και κατηγορηματικό τρόπο, καυτηρίασε την άθλια στάση του Πέτρου Φιλιππίδη απέναντι στην ΚΥΡΙΑ Anna Maria Papaharalambous. Επώνυμοι κι ανώνυμοι υπερασπιστές του φερόμενου ως βιαστή, καθυβρίσαν τον Σπύρο με χυδαιότητες και χαρακτηρισμούς που δεν τους χωράει ανθρώπου νους. Ο γνωστός σκηνοθέτης είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας λόγιος με βαθιά μόρφωση, υψηλό ήθος και προοδευτικές αντιλήψεις.

Στεκόμαστε στο πλευρό του, είμαστε #μετονΣπύρο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα