Χαλυβουργική: Οι εργαζόμενοι κλείνουν σήμερα την εθνική

Διαμαρτυρία εργαζομένων στη Χαλυβουργική
Διαμαρτυρία εργαζομένων στη Χαλυβουργική EUROKINISSI

Σε στάση εργασίας αποφάσισαν να προχωρήσουν σήμερα, Τρίτη 10:00-12:00 οι εργαζόμενοι στη Χαλυβουργική, οι οποίοι θα προχωρήσουν και σε αποκλεισμό της εθνικής Αθηνών-Κορίνθου.

Σε Γολγοθά έχει μετατραπεί, σύμφωνα με τους εργαζόμενους στη Χαλυβουργική, η καθημερινή λειτουργία του εργοστασίου. Όπως λένε, η επιχείρηση έχει προχωρήσει σε γενική στάση πληρωμών, ενώ δεν έχει καταβληθεί ο μισθός του Μαΐου.

Έτσι, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν, σήμερα, Τρίτη, να προχωρήσουν σε στάση εργασίας μεταξύ 10 και 12 το πρωί και σε αποκλεισμό της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος του εργοστασίου.

Ενδεικτικά, αναφέρουν πως, εκτός από τη διακοπή της ηλεκτροδότησης, η μεταφορά των εργαζομένων από και προς το εργοστάσιο με μισθωμένα οχήματα, είναι θέμα ημερών να διακοπεί, λόγω οφειλών προς την εν λόγω εταιρεία, ενώ συνεργεία καθαρισμού έχουν σταματήσει να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους καθώς δεν έχουν εξοφληθεί και οι εργαζόμενοι αναγκάζονται να φέρνουν μέχρι και χαρτί υγείας από το σπίτι τους. 

ADVERTISING
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χαλυβουργική
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δικαίωση για τον Κ. Αγγελόπουλο: "Πλήρως ικανός να εκτιμήσει τα συμφέροντά του"

Απόφαση καταπέλτης σε βάρος των αδελφών Αγγελόπουλων - Δικαιώθηκε ο πατέρας τους

Η Χαλυβουργική απειλεί με μηνύσεις τη ΔΕΗ

SHARE:

24Media Network