Στον Εισαγγελέα ο ύποπτος εμπρησμού που επιτέθηκε στους πυροσβέστες

Εδώλιο ελληνικού δικαστηρίου
Εδώλιο ελληνικού δικαστηρίου EUROKINISSI

Ενώπιον του εισαγγελέα παραμένει ο 58χρονος, ο οποίος κατηγορείται για εμπρησμό και επιτέθηκε στους ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής το απόγευμα της Τετάρτης την ώρα της προσαγωγής του.

Στη μια το μεσημέρι οδηγήθηκε να δικαστεί ο 58χρονος άντρας που κατηγορείται για εμπρησμό και επιτέθηκε στους ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής το απόγευμα της Τετάρτης την ώρα της προσαγωγής του.

Όπως αποκλειστικά έγραψε το ilialive, ο δράστης οδηγήθηκε το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου και έδειξε να είναι επιθετικός με τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί, τόσο κατά την άφιξη όσο και κατά την αποχώρησή του.

Στον Εισαγγελέα ο ύποπτος εμπρησμού που επιτέθηκε στους πυροσβέστες

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και το ρεπορτάζ του ilialive.gr καθώς δεν έχει γίνει γνωστό επισήμως τίποτα για το περιστατκό, οι ανακριτικοί υπάλληλοι της Π.Υ. Πύργου, μετά τη φωτιά που ξέσπασε χθες νωρίς το απόγευμα στην περιοχή ανάμεσα στην Παλαιοβαρβάσαινα και τις Καρούτες, αναζήτησαν, εντόπισαν και τελικά προσήγαγάν ένα άτομο, ως ύποπτο για τη συγκεκριμένη πυρκαγιά αλλά και για άλλες.

Η σύλληψη έγινε στην περιοχή ανάμεσα στην Αλφειούσα και το Επιτάλιο. Κατά την προσαγωγή του στην υπηρεσία με όχημα της Πυροσβεστικής, αυτός όρμησε με απίστευτη μανία στον οδηγό και τους άλλους δύο πυροσβέστες, χτυπώντας τους. Ο οδηγός στην προσπάθειά του να τον αποφύγει και να αμυνθεί, σταμάτησε απότομα το όχημα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο υπηρεσιακό όχημα που ακολουθούσε ακριβώς πίσω.

Ο δράστης συνέχισε να είναι επιθετικός και εξαγριωμένος με αποτέλεσμα να λάβει διαστάσεις η συμπλοκή και κάποιοι απο τους πυροσβέστες να τραυματιστούν.

Τελικά με τη συνδρομή και άλλων πυροσβεστών, ο δράστης συνελήφθη και κρατείται. Το Ανακριτικό Τμήμα ερευνά την πιθανή εμπλοκή του και σε άλλες υποθέσεις εμπρησμού, όπως αυτή στην πυρκαγιά πριν λίγες ημέρες μέσα στη νύχτα στην ίδια περιοχή, αλλά και άλλες προγενέστερες…

Πηγή: 

ilialive

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά, Πυροσβεστική
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πύργος: Συμπλοκή πυροσβεστών με φερόμενο εμπρηστή - Τους επιτέθηκε με μανία και προκάλεσε τροχαίο

SHARE: