Συγκλονίζει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς: Το δώρο που έλαβε την ημέρα των γενεθλίων της

Συγκλονίζει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς: Το δώρο που έλαβε την ημέρα των γενεθλίων της
Η Αλεξάνδρα Μάκου ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Η μητέρα της δολοφονημένης Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου, Αλεξάνδρα Μάκου, μοιράστηκε το δώρο που έλαβε την ημέρα των γενεθλίων της, το οποίο της έδωσε λίγο κουράγιο.

Έναν μεγάλο αγώνα δίνει η Αλεξάνδρα Μάκου, μετά τη γυναικοκτονία της κόρης της, Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου στη Φολέγανδρο τον περασμένο Ιούλιο.

Την Πέμπτη (14/04) ήταν τα γενέθλια της Αλεξάνδρας Μάκου, η οποία μοιράστηκε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, το σημαντικό δώρο που έλαβε κι έκανε την ημέρα της καλύτερη, παύοντας να νιώθει κενή, όπως τόνισε.

“Σήμερα για μένα ήταν μια δύσκολη μέρα! Δεν ήταν γιορτινή… ένιωθα άδεια, κάπως κενή. Κάποια στιγμή το μεσημέρι ήρθε μια φίλη της Γαρυφαλλιάς (και ίσως θα μπορούσα να πω και αδερφή μιας και μεγάλωσαν μαζί) να μου φέρει ένα δώρο από την Αγγλία από όπου είχε έρθει! Ήταν ένα κόσμημα… ένα γαρύφαλλο κρεμασμένο σε μια αλυσίδα που αντί για κοτσάνι έγραφε το όνομα της Γαρυφαλλιάς! Από εκείνη τη στιγμή άλλαξε αυτή η μέρα… σαν να πήρε μια άλλη ενέργεια”, έγραψε αρχικά η Αλεξάνδρα Μάκου.

“Ένιωσα πως η Γαρυφαλλιά ήθελε να είναι κοντά μου… Αργότερα διάβασα όλα αυτά τα όμορφα μηνύματα που μου στείλατε και ένιωσα την αγάπη και την συμπαράσταση σας. Και ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους και να μοιραστώ μαζί σας αυτό που ένιωσα σήμερα! Αυτό που λέω πάντα… η Γαρυφαλλιά είναι κοντά μου!”, κατέληξε.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση:

facebook

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα