Συγκλονίζει η σύζυγος του 46χρονου: “Πώς θα τον φέρω από το Μεξικό για τον κηδέψω”;

Συγκλονίζει η σύζυγος του 46χρονου: “Πώς θα τον φέρω από το Μεξικό για τον κηδέψω”;
AP Photo/Rebecca Blackwell

Η Ιωάννα Μαυρογένη, που έχασε τον άνδρα της καθώς εκείνος προσβλήθηκε από κορονοιό εγκλωβισμένος στο Μεξικό, φοβάται πως δεν θα καταφέρει να έρθει η σορός του στην Ελλάδα.

Πέρα από τους δεκάδες συμπολίτες μας που έχουν χάσει τη ζωή τους στην Ελλάδα από τον κορονοϊό από τότε που ξέσπασε η πανδημία, υπάρχουν και κάποιοι που η μοίρα τούς βρήκε να μην καταφέρνουν να κρατηθούν στη ζωή, χτυπημένοι από την πανδημία σε περίοδο που βρίσκονταν στο εξωτερικό.

Μία τέτοια τραγική περίπτωση είναι και εκείνη του 46χρονου, Δημήτρη Κουμαργιά που έγινε γνωστό αργά το βράδυ της Δευτέρας πως άφησε την τελευταία του πνοή ελέω του κορονοϊού, με τη σύζυγό του, Ιωάννα Μαυρογένη, να δηλώνει συντετριμμένη και να εκφράζει την ανησυχία της πως δεν θα καταφέρει να γυρίσει η σορός του στην Ελλάδα για να τον αποχαιρετήσει όπως του αρμόζει η οικογένειά του.

“Πέρα από την ανακοίνωση χθες δεν με έχει πάρει κανείς. Δεν πρέπει να έρθει στην Ελλάδα και οι γονείς του αυτό θέλουν. Είναι ασύλληπτο να σκεφτώ αυτό που έχει γίνει.

Έχω και πολλά “γιατί” και πολλά ερωτηματικά. Ακολουθήθηκαν αυτά που έπρεπε να ακολουθηθούν; Ακολούθησαν το πρωτόκολλο το ιατρικό που έπρεπε;”, ανέφερε η σύζυγος του 46χρονου στον τηλεοπτικό σταθμό “Star”, για να προσθέσει:

“Όταν σκέφτομαι λέω δεν είναι δυνατόν θεωρώ ότι όλο αυτό είναι ένα κακό αστείο, ένα κακόγουστο αστείο και όλα θα αλλάξουν και όταν πάω να συνειδητοποιήσω τι γίνεται παγώνω”.


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα