Σύλληψη μέλους του Ρουβίκωνα για την παρέμβαση στο Βρετανικό Συμβούλιο

Σύλληψη μέλους του Ρουβίκωνα για την παρέμβαση στο Βρετανικό Συμβούλιο
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ (φωτό αρχείου) eurokinissi.gr

Συνελήφθη ένας 38χρονος στο πλαίσιο του αυτοφώρου για την παρέμβαση στο Βρετανικό Συμβούλιο που έγινε την περασμένη Πέμπτη - Με απειλές για πολλαπλάσιες επιθέσεις για κάθε σύλληψη ή δίωξη μέλους της απαντά η αναρχική συλλογίκοτητα

Συνελήφθη μέλος του “Ρουβίκωνα”, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, για την παρέμβαση της αντιεξουσιαστικής συλλογικότητας την περασμένη Πέμπτη στο Βρετανικό Συμβούλιο στην πλατεία Κολωνακίου.

Ο 38χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγέλα και εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε συλληφθεί κι άλλες φορές στο παρελθόν.

Απειλές Ρουβίκωνα

Mε απειλές για πολλαπλάσιες επιθέσεις για κάθε σύλληψη ή δίωξη μέλους του Ρουβίκωνα απαντά η οργάνωση στη σύλληψη ηγετικού του στελέχους της.

Μέλος της αντιεξουσιαστικής συλλογικότητας αναφέρει  σε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι πληροφορήθηκε πως και ο ίδιος ταυτοποιήθηκε για την επίθεση στη Γαλλική πρεσβεία, και προειδοποιεί: «Οι προκλήσεις θα απαντηθούν άμεσα και δυναμικά. Για κάθε σύλληψη ή δίωξη μελών της ομάδας, δέκα δράσεις κανονίζονται».

«Παρασκευή βράδυ συνελήφθη σύντροφος της ομάδας για την παρέμβαση στο βρετανικό συμβούλιο ύστερα από μήνυση του προέδρου του συμβουλίου. Πήγαν και τον πήραν ασφαλίτες από τον χώρο της εργασίας του. Σήμερα ενημερώθηκα ότι με “ταυτοποίησαν” για την επίθεση στην γαλλική πρεσβεία. Οι προκλήσεις θα απαντηθούν άμεσα και δυναμικά. Για κάθε σύλληψη ή δίωξη μελών της ομάδας, ΔΕΚΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΖΟΝΤΑΙ» αναφέρει στην ανάρτησή του το μέλος του Ρουβίκωνα.

Το βίντεο του Ρουβίκωνα άπό την επίθεση στο Βρετανικό Συμβούλιο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα