Συναγερμός για την εξαφάνιση 43χρονης στη Θεσσαλονίκη

Συναγερμός για την εξαφάνιση 43χρονης στη Θεσσαλονίκη
Το Χαμόγελο του Παιδιού Eurokinissi

Η 43χρονη γυναίκα εξαφανίστηκε από την περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Φορούσε τζιν παντελόνι, μαύρο μπουφάν, αθλητικά παπούτσια και γυαλιά μυωπίας.

Στις 14/2/2022, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Κέντρου της Θεσσαλονίκης η Χατζηαθανασίου Ευλαμπία, 43 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της σήμερα στις 19/2/2022 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος των οικείων της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Χατζηαθανασίου Ευλαμπία έχει ύψος 1,78 μ., βάρος 65 κιλά, έχει καστανά κοντά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε τζιν παντελόνι, μαύρο μπουφάν, αθλητικά παπούτσια και γυαλιά μυωπίας.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα