Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Κρούσμα κορονοϊού σε ΔΟΥ

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Κρούσμα κορονοϊού σε ΔΟΥ
Απολύμανση Eurokinissi

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε υπάλληλος της Α' ΔΟΥ Θεσσαλονίκης. Τεστ για τους συναδέλφους της, απολύμανση στον χώρο.

Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε μία υπάλληλος της Α’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης, σημαίνοντας συναγερμό σε όλη την υπηρεσία, η οποία βέβαια έκλεισε για σήμερα, Τρίτη ώστε να εφαρμοστούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και να γίνει απολύμανση στον χώρο.

Σύμφωνα με το voria.gr, η υπάλληλος βρίσκεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου για εξετάσεις, ενώ σε τεστ κορονοϊού αναμένεται να υποβληθούν άμεσα και οι συνάδελφοί της, πράγμα που τόνισε και ο πρόεδρος των Εφοριακών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Κιλκίς, Μιχάλης Κούπκας, μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα: “Να εξεταστούν όλοι οι υπάλληλοι της εφορίας, είτε έχουν συμπτώματα, είτε όχι. Προέχει η υγεία των εργαζόμενων και όχι τα έσοδα αυτή τη χρονική στιγμή”.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν η Α’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης, η οποία βρίσκεται στην οδό Στρατηγού Μπραντούνα, στο κέντρο της πόλης, θα ανοίξει την Τετάρτη, πάντως σε σχετική ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στην κεντρική είσοδο αναφέρεται ότι αυτή την ώρα γίνεται απολύμανση στον χώρο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ επικαλούμενο πηγές της ΑΑΔΕ, εκτός από τους τέσσερις υπαλλήλους της εφορίας που υποβλήθηκαν σε εξέταση για τον κορονοϊό, αν χρειασθεί θα υποβληθούν και άλλοι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα