Συνεχίζονται οι συλλήψεις και οι έρευνες για τα επεισόδια στο ΚΥΤ Σάμου

Συνεχίζονται οι συλλήψεις και οι έρευνες για τα επεισόδια στο ΚΥΤ Σάμου
Σάμος (ΦΩΤΟ Αρχείου) Eurokinissi

Συνελήφθησαν δύο ακόμη άτομα που είχαν ταυτοποιηθεί για τα σοβαρά επεισόδια στη Σάμο και ταυτοποιήθηκαν ακόμη 11 άτομα, φτάνοντας συνολικά τους 25 εμπλεκόμενους από την έως τώρα έρευνα που συνεχίζεται.

Σε συνέχεια των ερευνών της Ασφάλειας Σάμου, σχετικά με τα πρόσφατα περιστατικά στην πόλη της Σάμου και στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης, ανακοινώνεται ότι το τελευταίο τριήμερο εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου και συνελήφθησαν με εντάλματα Δικαστικής Αρχής άλλα δυο άτομα.

Συγκεκριμένα, ο ταυτοποιηθείς 15χρονος Αφγανός, που κατηγορείται για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της συμπλοκής και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και ο ταυτοποιηθείς 19χρονος Αφγανός, που κατηγορείται για το αδίκημα του εμπρησμού.

Οι παραπάνω συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου. Επιπλέον, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και δεδομένων, έχουν ταυτοποιηθεί 11 ακόμη αλλοδαποί, ως δράστες του περιστατικού της συμπλοκής, ενώ ένας από αυτούς κατηγορείται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου.

Συνολικά μέχρι τώρα οι εμπλεκόμενοι στα επεισόδια έχουν φτάσει τους 25, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα