Συνελήφθη 74χρονος στην Κρήτη: "Ψάρευε" ανήλικα στο Ίντερνετ με ψεύτικα προφίλ

Συνελήφθη 74χρονος στην Κρήτη: "Ψάρευε" ανήλικα στο Ίντερνετ με ψεύτικα προφίλ

Αν και έχει εγγόνια, ο 74χρονος είχε δημιουργήσει πολλά ψεύτικα προφίλ σε social media μέσω των οποίων προσέλκυε ανήλικα - κυρίως κοριτσια - για να ικανοποιήσει τις άρρωστες ορέξεις.

Ανατριχίλα προκαλούν τα ευρήματα παιδικής πορνογραφίας που βρέθηκαν στο σπίτι 74χρονου σε χωριό του Λασιθίου μετά από έφοδο αστυνομικών της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου.

Στην κατοχή του ηλικιωμένου, ο οποίος έχει παιδιά και εγγόνια και ζει στη Σκανδιναβία αλλά επισκέπτεται τακτικά τον τόπο καταγωγή του, βρέθηκε τεράστιο υλικό στο οποίο καταγράφονται ακόμα και οι βιασμοί βρεφών.

ADVERTISING

Το υλικό που βρέθηκε στην κατοχή του κατασχέθηκε. Ακόμη μεγαλύτερη αποστροφή προκάλεσε το γεγονός ότι ο ηλικιωμένος παρίστανε τον έφηβο σε ψεύτικα προφίλ σε δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα

Στα προφίλ αυτά παρουσιαζόταν ως έφηβος για να προσεγγίζει εκατοντάδες παιδιά. Είχε τον τρόπο να τα προσεγγίζει αν ληφθούν υπόψη οι εκατοντάδες followers που είχε, κυρίως μικρά κορίτσια.

Ο 74χρονος οδηγήθηκε ενώπιον των ανακριτικών Αρχών Λασιθίου και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Πάντως η υπόθεση θεωρείται εξαιρετικά σοβαρή από τις Αστυνομικές Αρχές.

Πηγή: 

cretalive.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κρήτη
SHARE:

24Media Network