Τάσος Μπερδέσης: Ποιος ήταν ο πυγμάχος που δολοφονήθηκε στη Βάρη

Τάσος Μπερδέσης: Ποιος ήταν ο πυγμάχος που δολοφονήθηκε στη Βάρη
Ο Τάσος Μπερδέσης eurokinissi

Το προφίλ του 39χρονου πυγμάχου, που έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς το πρωί της Δευτέρας στη Βάρη. Ο αθλητισμός, η δικογραφία σε βάρος του και η συμμετοχή σε ριάλιτι επιβίωησης.

Ο 39χρονος Έλληνας πυγμάχος, Τάσος Μπερδέσης από την Πάτρα έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς, στις 9 το πρωί, επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου 22, στη Βάρη, έξω από αθλητικό κέντρο.

Ο γνωστός αθλητής σωριάστηκε νεκρός, δίπλα από το αυτοκίνητό του από την θέση του συνοδηγού με ανοιχτή την πόρτα και ενδεχομένως σε μία προσπάθειά του να αποφύγει την ενέδρα θανάτου σε βάρος του από άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες.

Το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές και το όνομά του είχε συμπεριληφθεί σε δικογραφία της Ασφάλειας Πατρών για υποθέσεις εκβιασμών και προστασίας σε καταστήματα.

Στο σημείο έχει σπεύσει ιατροδικαστής και κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής που διενεργεί την έρευνα, λαμβάνονται καταθέσεις και αναζητούνται τυχόν υλικά από κάμερες για ανάλυση.

Η πρώτη εικόνα είναι ότι πρόκειται για άλλο ένα συμβόλαιο θανάτου με τους δράστες να διαφεύγουν με μαύρο τζιπ. Στο σημείο έχουν μεταβεί ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.

Έγκλημα στη Βάρη: Ποιος ήταν ο Τάσος Μπερδέσης

Ό Τάσος Μπερδέσης ήταν ένας από τους καλύτερους Έλληνες πυγμάχους των τελευταίων ετών. Αν και ξεκίνησε με καράτε στην ηλικία των 12, ήταν η πυγμαχία το 1993 που τελικά τον κέρδισε.

Η εξέλιξή του ήταν γρήγορη, καθώς άρχισε να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο από το 1999. Κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας το 2002 στα – 75 κιλά, το 2007 στα -81 κιλά και ξανά το 2011 στην ίδια κατηγορία. Το 2006 κέρδισε το Πανευρωπαϊκό, τo 2007 κέρδισε το κύπελλο Ακρόπολις.

Να σημειωθεί ότι ο ίδιος είχε πάρει και την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς στο Πεκίνο του 2008, ωστόσο λόγω εμπλοκής του με τη δικαιοσύνη, δεν συμμετείχε στους Αγώνες.

Το 2016 εντάχθηκε στο δυναμικό του Συνδέσμου Επαγγελματικής Πυγμαχίας.

Τάσος Μπερδέσης: Η συμμετοχή στο Survival Secret

Ο Τάσος Μπερδέσης είχε γίνει ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι Survival Secret του Epsilon, του οποίου, μάλιστα είχε αναδειχθεί και νικητής. Ο Τάσος Μπερδέσης με τη νίκη του, κέρδισε και το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Ο Τάσος Μπερδέσης youtube printscreen

Ο πυγμάχος συμμετείχε στο ριάλιτι μαζί με τον Γιώργο Μανίκα, την Πηγή Δεβετζή, τον Γιάννη Αϊβάζη, τον Θάνο Πετρέλη κ.α., ωστόσο ο Μπερδέσης κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση και να πάρει το τρόπαιο. Παρουσιαστής του προγράμματος ήταν ο Κώστας Σόμμερ.

Το προφίλ του Τάσου Μπερδέση στο 18:20 του βίντεο:

Παρακάτω στιγμιότυπα από τη νίκη του στο ριάλιτι:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα