Ταυτοποιήθηκε η σορός του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη – Τι ζητά η οικογένειά του

Ταυτοποιήθηκε η σορός του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη – Τι ζητά η οικογένειά του
Ο Παναγιώτης Χαμηλοθώρης εγκλωβίστηκε στο Μάτι, επιστρέφοντας από τη δουλειά του το απόγευμα της Δευτέρας. Έκτοτε αγνοούνταν τα ίχνη του Facebook

Την είδηση της ταυτοποίησης της σορού του άτυχου νέου επιβεβαίωσε η αδελφή του, εκφράζοντας την επιθυμία της οικογένειας οι στιγμές του αποχαιρετισμού να παραμείνουν αυστηρά ιδιωτικές, μεταξύ συγγενών και φίλων.

Ταυτοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης η σορός του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη, ο οποίος ήταν μεταξύ των αγνοούμενων που είχαν δηλωθεί από τις πρώτες ώρες μετά τη φονική φωτιά στο Μάτι.

Την τραγική είδηση δημοσιοποίησε η αδελφή του μέσω Facebook, ευχαριστώντας τον κόσμο και τα ΜΜΕ για τη συμπαράσταση όλες αυτές τις ημέρες αγωνίας για την οικογένεια και απευθύνοντας έκκληση η κηδεία του άτυχου νέου να γίνει σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

“Δυστυχώς σήμερα ταυτοποιήθηκε και το δικό μας το παιδί. Οι γονείς μας, η αδερφή μου Κατερίνα και εγώ ευχαριστούμε όλους τους συγγενείς, φίλους, γνωστούς, αγνώστους και τα ΜΜΕ για την συμπαράσταση που μας έδειξαν αυτές τις μέρες. Θα αποχαιρετίσουμε τον Παναγιώτη μας αύριο, παρακαλούμε όμως να κατανοήσετε πως θέλουμε αυτές οι στιγμές να παραμείνουν αυστηρά ιδιωτικές, μόνο μεταξύ συγγενών και φίλων. Αντί στεφάνων θα θέλαμε να δοθούν δωρεές υπέρ του Λύρειου Ιδρύματος. Μακάρι να είμαστε η τελευταία οικογένεια που θρηνεί τον άνθρωπό της εξαιτίας της παντελούς έλλειψης συντονισμού, σχεδιασμού και κυρίως της έλλειψης κοινού νου των ανθρώπων που κατέχουν θέσεις ευθύνης”, αναφέρει στην ανάρτησή της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα