Τέμπη: Η συγκλονιστική μαρτυρία 26χρονης – “Σε τρομάζουν τα ουρλιαχτά ‘καιγόμαστε, πεθαίνουμε'”

Τέμπη: Η συγκλονιστική μαρτυρία 26χρονης – “Σε τρομάζουν τα ουρλιαχτά ‘καιγόμαστε, πεθαίνουμε'”
Ερευνες στο σημείο του δυστυχήματος στα Τέμπη INTIME NEWS

Η 26χρονη που επέβαινε στο τρίτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη περιγράφει καρέ καρέ όσα ακολούθησαν μετά τη σύγκρουση των τρένων.

Εικόνες φρίκης. Εικόνες, ήχοι, στιγμές και μυρωδιές που θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη των επιβατών της μοιραίας αμαξοστοιχίας IC62 που συγκρούστηκε το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου στα Τέμπη σκορπίζοντας τον θάνατο.

Μαρτυρίες των τραυματιών που επέβαιναν στη μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία εξακολουθούν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας και όσα περιγράφουν όσοι κατάφεραν να βγουν σώοι από το τρένο συγκλονίζουν. Μεταξύ αυτών και η 26χρονη που βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι, η οποία μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και περιέγραψε τη στιγμή του τραγικού δυστυχήματος αλλά και τον πανικό που επικράτησε στη συνέχεια.

23:23. Κάπως έτσι τελείωσε η ανέμελη ζωή μου. Βλέποντας τον θάνατο κατάματα. Μην ρωτάτε πώς έγινε, το θέμα είναι ότι έγινε. Απλά όλα σβήνουν. Ανοίγεις τα μάτια σου αισθάνεσαι αίματα παντού, ανθρώπους να σε έχουν καταπλακώσει, γυαλιά σε όλο σου το κορμί σου και να σε καίει στο πρόσωπο η φλόγα που έρχεται κατά πάνω σου”, αναφέρει αρχικά η 26χρονη η οποία μίλησε στην “Κοινωνία ώρα MEGA”, σημειώνοντας πως όλα αυτά “μικρή” σημασία έχουν.

“Δεν σε τρομάζει αυτό. Σε τρομάζει ο διπλανός σου που σου ουρλιάζει ‘κοπελιά βοήθα με, τα παιδάκια μου’. Σε τρομάζει η κυρία που έβλεπες κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού απέναντι και τώρα δεν την αναγνωρίζεις από το πώς έχει παραμορφωθεί το πρόσωπό της από τα αίματα. Σε τρομάζουν τα ουρλιαχτά ‘καιγόμαστε, πεθαίνουμε’. Και απλά εκεί γίνεσαι ‘ένα’ με τον άλλον, τον άγνωστο, που σε όλο το ταξίδι δεν ανταλλάξαμε κουβέντα.

Πρέπει να πηδήξουμε από το τρένο, έχει γυρίσει το βαγόνι, δεν μπορούμε να βγούμε. Σπάστε το παράθυρο. Καιγόμαστε, γρήγορα. Θα τα καταφέρουμε‘, συνέχισε.

Η ίδια θυμάται πως το τρένο είχε καθυστέρηση στα Παλαιοφάρσαλα, όπου τους ενημέρωσαν πως θα κάνουν 20 λεπτά υποχρεωτική στάση, καθώς υπήρχε πρόβλημα στις γραμμές. “Εκεί φαίνεται να ακούστηκε το ‘πάμε και όπου βγει’ που άκουσε ο επιβάτης στον ασύρματο. Μετά βγήκε νέα ανακοίνωση ότι θα φτάναμε στη Θεσσαλονίκη στις 12:25. Πάλι ακούστηκαν παράπονα, το προσωπικό ήταν σε αναστάτωση αλλά δεν μας έλεγαν τον λόγο”, ανέφερε η ίδια.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα