Τέμπη: Οι δίδυμες που έχασαν τη ζωή τους είχαν θρηνήσει οικείους τους στο Μάτι

Τέμπη: Οι δίδυμες που έχασαν τη ζωή τους είχαν θρηνήσει οικείους τους στο Μάτι
Τρεις επιβάτιδες του μοιραίου τρένου στα Τέμπη

Η μία μετά την άλλη οι τραγικές συμπτώσεις και τα παιχνίδια της μοίρας βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη. Η ιστορία για τις δίδυμες αδελφές από τα Τρίκαλα.

Πάσο που δεν εγκρίθηκαν και κράτησαν εκτός από το μοιραίο τρένο τους κατόχους τους, επιβάτες που κατέβηκαν στην προηγούμενη στάση, εισιτήρια που αλλάχτηκαν τελευταία στιγμή και δεν “χτυπήθηκαν” ποτέ.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις τραγικές ειρωνίες και συμπτώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα με τους 57 μέχρι στιγμής νεκρούς που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (28/02) στα Τέμπη.

Ακόμη μία τραγική σύμπτωση βγήκε στην επιφάνεια το πρωί της Παρασκευής (03/03) και αφορά τις δίδυμες αδερφές και την ξαδέρφη τους που επέβαιναν στη μοιραία αμαξοστοιχία, καθώς όπως αποκαλύφθηκε στην τηλεόραση του MEGA, οικεία τους πρόσωπα χάθηκαν στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, στη δεύτερη εθνική τραγωδία των τελευταίων ετών.

Πρόκειται για τις δίδυμες Θώμη και Χρύσα και την ξαδέλφη τους Αναστασία που σπούδαζαν Φαρμακευτική (η πρώτη) και Αισθητική (οι άλλες δύο) και έκαναν για πρώτη φορά το ταξίδι προς τη Θεσσαλονίκη με τρένο. Σύμφωνα με το MEGA, οι δύο οικογένειες που ζουν στο Καστράκι Μετεώρων, είχαν χάσει πέντε άτομα από το ευρύ οικογενειακό τους περιβάλλον στη φονική πυρκαγιά του 2018 στο Μάτι.

*Σημειώνεται ότι η αναφορά στην παραπάνω τραγική σύμπτωση ουδεμία πρόθεση έχει να γίνει σύγκριση του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη με την πυρκαγιά στο Μάτι.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα