Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Ειρωνική ανάρτηση που "αδειάζει" την αστυνομία για τα χημικά - "Ρωσικός δάκτυλος"

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου INTIME

Ο γνωστός καλλιτέχνης που είδε τη συναυλία του στο ΑΠΘ να διακόπτεται από την επέμβαση της αστυνομίας, διαψεύδει όσα αναφέρει η ανακοίνωσή της. "Η κυβέρνηση και τα μωράκια της μας έχουν φλομώσει στο ψέμα και τη διαστρέβλωση".

Μία μακροσκελή ανάρτηση, μέσω της οποίας σχολιάζει με ειρωνικό τρόπο την αναίτια ρίψη χημικών από την αστυνομία στους φοιτητές του ΑΠΘ που παρακολουθούσαν τη συναυλία του, έκανε το απόγευμα του Σαββάτου ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, ο οποίος δεν πτοήθηκε από την επέμβαση των ΜΑΤ που προκάλεσε και την προσωρινή διακοπή της συναυλίας του, βγαίνοντας χωρίς μικρόφωνα και ηχεία για να τραγουδήσει τον Πεχλιβάνη, θέλησε να τοποθετηθεί με σκοπό να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

ADVERTISING

Απαντά, λοιπόν, στους ισχυρισμούς της ΕΛΑΣ όπως αυτοί αναφέρονται στην ανακοίνωση που εξέδωσε, όπου, μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι «…ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις, δεν κινήθηκαν εναντίον των ατόμων που την παρακολουθούσαν και δεν έγινε χρήση χημικών από αυτές, στο χώρο της συναυλίας».

Ο ίδιος εν προκειμένω σχολίασε: "Ε, ναι! Μας έπιασε όλους ξαφνικά μια ανεξήγητη συγκίνηση, ένα φουλτάκιασμα στο πρόσωπο (από την έξαψη;) και δάκρυα χαρμολύπης. Κάποιος αναφώνησε ότι είδε το Χριστό φαντάρο!".

Για άλλο σημείο της ανακοίνωσης, στο οποίο η αστυνομία ισχυρίζεται πως "στη συνέχεια και κατά την αποχώρηση του πλήθους, μετά από διακοπή της συναυλίας…", ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου έγραψε:

"Ε, ναι! Επίσης ανεξήγητα και απροσδόκητα, μόλις τελείωσε η «Ουρά του αλόγου», γύρισα προς τους μουσικούς και τους είπα «ως εδώ, στοπ!». Να φανταστείτε ότι ξαφνιάστηκα και γω ο ίδιος μ’ αυτή μου την ενέργεια. Σε σχετική, έκτακτη συνέλευση του σχήματος πάνω στη σκηνή, οι περισσότεροι συμφώνησαν ότι πρόκειται για ρωσικό δάχτυλο (συγκεκριμένα, το μεγάλο δάχτυλο του αριστερού ποδιού) και οι υποψίες πέσαν πάνω μου γιατί, σε ανύποπτο χρόνο, είχα εκμυστηρευτεί σε κάποιον από αυτούς(φτου σου! Ξεφτιλισμένε χαφιέ) ότι μου άρεσε πολύ το βιβλίου του Ρώσου σκηνοθέτη Αντρέι Ταρκόφσκι «Σμιλεύοντας το χρόνο»".

Ολόκληρη η ανάρτηση του Θανάση Παπακωνσταντίνου:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καλλιτέχνες, Θεσσαλονίκη, Επεισόδια
SHARE:

24Media Network