Θάνατος 22χρονης Αρετής: Η αστυνομία διαθέτει στοιχεία και ονόματα υποστηρίζει ο πατέρας της

Θάνατος 22χρονης Αρετής: Η αστυνομία διαθέτει στοιχεία και ονόματα υποστηρίζει ο πατέρας της

"Οδήγησαν την κόρη μου στον θάνατο" υποστηρίζει ο πατέρας της νεαρής φοιτήτριας, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Αιγάλεω. Επιμένει για σατανιστές η οικογένεια.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον θάνατο της 22χρονης Αρετής. Οι αρχές βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τον άνθρωπο ή τους ανθρώπους που είχαν καταφέρει να απομακρύνουν την κοπέλα απ’ όλους.

“Οδήγησαν την κόρη μου στον θάνατο”, υποστηρίζει ο πατέρας της στην εφημερίδα Real News. “Την καθοδήγησαν στον θάνατο. Θέλω να μάθω με ποιο πρόσωπο μίλησε τελευταία φορά και ποιοι ήταν κοντά της εκείνες τις δραματικές στιγμές. Εμείς και η αστυνομία έχουμε ονόματα στα χέρια μας και απομένει να τα δέσουμε. Όλα θα αποκαλυφθούν, δεν θα σταματήσω ποτέ να ψάχνω τους ενόχους”.

Η νεαρή φοιτήτρια είχε βρεθεί στις 23 Μαρτίου νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω. Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για αυτοκτονία αλλά η οικογένειά της ανακάλυψε στη συνέχεια φωτογραφίες της σε site που παρέπεμπαν σε τελετές μαύρης μαγείας.

Σύμφωνα με τον πατέρα της, οι αποκαλύψεις θα βοηθήσουν “τους νέους να ξεφύγουν από τα πλοκάμια αυτών των κυκλωμάτων που δρουν στο  σκοτάδι. Μέσα από το διαδίκτυο αυτές οι οργανώσεις άνθισαν και γιγαντώθηκαν. Πρέπει να σώσουμε τα παιδιά που έχουν παγιδευτεί”.

Ο ίδιος εστιάζει στο πρόσωπο το οποίο στις 12 το μεσημέρι της ημέρας που βρέθηκε νεκρή διέγραψε “τις προηγούμενες κλήσεις και τα μηνύματα από το κινητό της και το Facebook ενώ το τηλέφωνο της έμεινε ανοιχτό μέχρι το βράδυ του Σαββάτου όταν η αστυνομία μπήκε στο διαμέρισμα και τη βρήκε νεκρή”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα