Θεσσαλονίκη: Άρπαξε πρώην συνάδελφό του και ζήτησε λύτρα 20 εκατ. ευρώ από τον εργοδότη

Θεσσαλονίκη: Άρπαξε πρώην συνάδελφό του και ζήτησε λύτρα 20 εκατ. ευρώ από τον εργοδότη
Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη Eurokinissi

Άνδρας άρπαξε πρώην συνάδελφό του και την έβαλε στο όχημα του. Μάλιστα έδωσε σημείωμα, ζητώντας μεγάλο χρηματικό ποσό και την άφησε ελεύθερη.

Μπροστά σε μια αρκετά περίεργη υπόθεση αρπαγής και εκβίασης βρέθηκαν αστυνομικοί στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως διαπίστωσαν, ένας 37χρονος που εργαζόταν κατά το παρελθόν σε επιχείρηση της περιοχής, μετέβη με το όχημά του εκεί το πρωί της Δευτέρας, αφού ακινητοποίησε 44χρονη πρώην συνάδελφό του, την έβαλε στο όχημά του και στη συνέχεια την οδήγησε σε πρατήριο υγρών καυσίμων. Μάλιστα, απειλούσε ότι θα ανατιναχτεί μαζί της.

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος στάθμευσε πίσω από πρατήριο υγρών καυσίμων. Εκεί ζήτησε από την 44χρονη να επικοινωνήσει με την ιδιοκτησία της επιχείρησης ποτών, της έδωσε σημείωμα με το οποίο ζητούσε από την εργοδοσία… 20 εκατ. ευρώ και εν συνεχεία, την άφησε να φύγει, ενώ όπως έγινε γνωστό από το voria.gr, συνελήφθη.

Όπως αποδείχτηκε, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Ο 37χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της αρπαγής και της απόπειρας εκβίασης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα