Θεσσαλονίκη: Η αστυνομία διέκοψε διαμπαλκονική συναυλία

Θεσσαλονίκη: Η αστυνομία διέκοψε διαμπαλκονική συναυλία
https://thesstoday.gr/

Έξι μπαλκόνια μετατράπηκαν σε σκηνές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, γεμίζοντας με μελωδίες τους δρόμους και λαμβάνοντας το χειροκρότημα του κόσμου που τους παρακολουθούσε. Επέμβαση της αστυνομίας.

Συναυλία από τα μπαλκόνια διαμερισμάτων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έδωσε η “Πρωτοβουλία Γειτονιάς της Αλεξάνδρου Σβώλου”, όπως είχε προαναγγείλει για την την ημέρα πριν την παραμονή της πρωτοχρονιάς η εν λόγω ομάδα κατοίκων που δραστηριοποιείται από το 2013 στον συγκεκριμένο δρόμο αλλά και πέριξ αυτού.

Έξι μπαλκόνια της περιοχής γέμισαν με μελωδίες το κέντρο της πόλης, βάζοντας στο πνεύμα των γιορτινών ημερών τον κόσμο, που παρακολούθησε τη… διαμπαλκονική συναυλία και ανταπέδωσε με θερμό χειροκρότημα αυτή την πρωτοβουλία.

https://thesstoday.gr/

Στη συναυλία ακούστηκαν όμορφες μελωδίες από άρπες, τρομπέτες, ντραμς και πιάνο, με αρκετούς κατοίκους ανά γειτονιά να μένουν για ώρα κάτω από τα μπαλκόνια για να απολαύσουν τη στιγμή και να ακούσουν την πρωτότυπη αυτή μουσική παράσταση από τα μέλη της Πρωτοβουλίας.

Η συναυλία ξεκίνησε από τις 19:00 και αναμενόταν να κρατήσει μέχρι τις 21:45.

Επέμβαση της ΕΛΑΣ

Λίγο αργότερα ωστόσο, και συγκεκριμένα μόλις στο δεύτερο μισάωρο της συναυλίας, επί της οδού Σβώλου, κάτω από το μπαλκόνι που έπαιζε εκείνη την ώρα μουσική, συγκεντρώθηκε κόσμος με αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία. Όπως αναφέρει το voria, μετά από εκκλήσεις της γειτονιάς αλλά και συστάσεις και ελέγχους από την αστυνομία για τη σχετική βεβαίωση μετακίνησης, οι διοργανωτές αποφάσισαν τη λήξη της δράσης και ο κόσμος έφυγε.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα