Θεσσαλονίκη: Διάρρηξη σε ζωντανή μετάδοση – Σοκ για γνωστή παρουσιάστρια

Θεσσαλονίκη: Διάρρηξη σε ζωντανή μετάδοση – Σοκ για γνωστή παρουσιάστρια
Glomex

Η Θάλεια Ζαγναφέρη και ο σύζυγός της έβλεπαν "ζωντανά" σε εφαρμογή στο κινητό τους τη διάρρηξη του σπιτιού τους και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Τι ανέφεραν.

Με ένα σοκαριστικό περιστατικό ήρθαν αντιμέτωποι η παρουσιάστρια της ΕΡΤ Θάλεια Ζαγναφέρη και ο σύζυγός της Θεόδωρος Ασβεστάς, όταν είδαν “ζωντανά” τη διάρρηξη του σπιτιού τους.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη και παρακολουθούσαν μέσω εφαρμογής στο κινητό τους, από τις κάμερες που κατέγραφαν κάθε κίνηση, τους ληστές να έχουν μπει στο σπίτι τους στη Νέα Ραιδεστό και να το “αδειάζουν”, με τους ίδιους να μην μπορούν να κάνουν τίποτα.

Ο συναγερμός ήδη είχε ειδοποιήσει τόσο το ζευγάρι όσο και την αστυνομία. Παρ’ όλ’ αυτά, οι τρεις διαρρήκτες, δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν απτόητοι να αρπάζουν ότι έβρισκαν μπροστά τους.

“Ανέβηκαν πάνω, άνοιξαν τα συρτάρια, μετά κατέβηκαν από εδώ, έφτασαν στη κρεβατοκάμαρα, πήραν μέσα σε 4 λεπτά ότι πολύτιμο βρήκαν και έφυγαν”, περιέγραψε ο επιχειρηματίας και σύζυγος της παρουσιάστριας.

Στο βίντεο, φαίνονται επίσης οι διαρρήκτες, τη στιγμή που αποχωρούν, βιαστικοί πια, από το ίδιο σημείο που είχαν μπει κόβοντας το συρματόπλεγμα της περίφραξης. Η αστυνομία δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι του ζευγαριού, γιατί εκείνη την ώρα δεν υπήρχε διαθέσιμο περιπολικό.

Μόλις κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι του το ζευγάρι βρήκε σπασμένο το τζάμι και τον συναγερμό στο πάτωμα σε κομμάτια.

“Δεν αισθάνομαι ασφαλής πλέον, είναι ανατριχιαστικό να βλέπεις ότι «βιάζουν» το σπίτι σου, και απλά να το βλέπεις και να μη μπορείς να κάνεις τίποτα! Δε ξέρουμε τι άλλο να κάνουμε”, δήλωσε ο κ. Ασβεστάς στο MEGA.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα