Θεσσαλονίκη: Διώχνουν από τον ΟΑΣΘ οδηγό που καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου

Θεσσαλονίκη: Διώχνουν από τον ΟΑΣΘ οδηγό που καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου
Λεωφορείο του ΟΑΣΘ INTIME NEWS

Μετά την καταδικαστική απόφαση εις βάρος για κατάχρηση ανηλίκου, ο 53χρονος οδηγός του ΟΑΣΘ τέθηκε σε αργία.

Σε αργία έθεσε 53χρονο οδηγό του ΟΑΣΘ η διοίκηση του Οργανισμού μετά την καταδίκη του για κατάχρηση ανηλίκου.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr πρόκειται για τον 53χρονο ο οποίος την προηγούμενη Τρίτη καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε τρία χρόνια φυλάκιση, επειδή προέβη σε άσεμνες χειρονομίες σε βάρος ανήλικης, η οποία μάλιστα είναι φίλη με την κόρη της συζύγου του. Μετά την καταδίκη του αποφασίστηκε να εκτίσει τρεις μήνες από την επιβληθείσα ποινή, ενώ η υπόλοιπη ανεστάλη.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι καταδικάστηκε, δεν είχε ενημερώσει τον Οργανισμό για το περιστατικό. Έτσι, ενώ βρισκόταν στη φυλακή, οι μέρες στη δουλειά του καταγραφόταν ως αδικαιολογήτως απών από τα καθήκοντά του. Όταν οι ιθύνοντες του Οργανισμού έμαθαν ότι καταδικάστηκε για την αποτρόπαια αυτή πράξη, κίνησαν τις νόμιμες διαδικασίες ώστε να τεθεί σε αργία.

Συγκεκριμένα, η αντίδραση του προέδρου του ΟΑΣΘ, Γιώργου Σκόδρα ήταν άμεση, με τον ίδιο να δίνει την εντολή να εφαρμοστούν τα προβλεπόμενα, καθώς θεωρήθηκε αδιανόητο το περιστατικό.

Τι είχε γίνει

Το συμβάν σημειώθηκε την Κυριακή 3 Ιουλίου, στο σπίτι του 53χρονου, στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Θερμαϊκού, στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, η ανήλικη κόρη του οδηγού του ΟΑΣΘ κάλεσε μια συνομήλική της για να κοιμηθούν μαζί το βράδυ.

Ο 53χρονος προέβη σε άσεμνες χειρονομίες σε βάρος της 13χρονης και της εξιστόρησε σεξουαλικού περιεχομένου γεγονότα, με αναφορές -μεταξύ άλλων- σε πορνογραφικές ταινίες. Μάλιστα η πράξη τελέστηκε στο υπνοδωμάτιο, όπου εκτός από την 13χρονη βρισκόταν -και κοιμόταν- η φίλη της.

Την επόμενη μέρα η ανήλικη αποκάλυψε στην οικογένειά της τα όσα εκτυλίχθηκαν στο σπίτι του 53χρονου και ακολούθησε η καταγγελία – μήνυση του πατέρα της και η αυτόφωρη σύλληψη του κατηγορούμενου.

Η ποινική δίωξη που του ασκήθηκε ήταν σε βαθμό πλημμελήματος και γι’ αυτό ο οδηγός του ΟΑΣΘ δικάστηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Σημειώνεται ότι ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε την κατηγορία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα