Θεσσαλονίκη: Δραματική διάσωση 21χρονου που παρασύρθηκε από χείμαρρο

Θεσσαλονίκη: Δραματική διάσωση 21χρονου που παρασύρθηκε από χείμαρρο
thestival.gr

Από ένα δέντρο κρατιόταν για ώρα ο ένας απο τους δύο επιβάτες του χοήματος που παρασύσρθηκε απο ορμητικά νερά χειμάρρου στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης.

Η προσπάθεια του οδηγού ενός οχήματος να διασχίσει δρόμο που είχε καλυφθεί από τα ορμητικά νερά ενός χειμάρρου λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή του ίδιου και του συνεπιβάτη του. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης έξω από το χωριό Καβαλάρι, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, οι δύο 21χρονοι μόλις αντιλήφθηκαν ότι το όχημά τους παρασύρεται από τα ορμητικά νερά έσπευσαν να το εγκαταλείψουν.

Ο οδηγός πρόλαβε και βγήκε από το νερό, όμως ο συνοδηγός του οχήματος παρασύρθηκε από τον χείμαρρο. Σε απόσταση περίπου τριάντα μέτρων από το σημείο της παράσυρσης κατάφερε να κρατηθεί από ένα δέντρο.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική. Η ομάδα των πυροσβεστών που μετέβη στο σημείο εντόπισε τον 21χρονο και ξεκίνησε προσπάθειες για να τον προσεγγίσει. «Δεν θα φύγουμε από εδώ αν δεν σε βγάλουμε» του είπε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής δύναμης. Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν δραματικές.

Η επιχείρηση διάσωσης διήρκεσε περίπου μία ώρα. Χάρη στις ηρωικές προσπάθειες των πυροσβεστών ο 21χρονος βγήκε από τον χείμαρρο σώος. Τους δύο νεαρούς παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τους μετέφερε στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα