Θεσσαλονίκη: Δύο τροχαία σε μια βδομάδα λόγω… λανθασμένης σήμανσης

Θεσσαλονίκη: Δύο τροχαία σε μια βδομάδα λόγω… λανθασμένης σήμανσης
Θεσσαλονίκη: Δύο τροχαία σε μια βδομάδα λόγω λανθασμένης σήμανσης GLOMEX

Δύο τροχαία σημειώθηκαν σε επικίνδυνο σημείο στη Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης. Κακοτεχνία των δρόμων και λανθασμένη σήμανση, καταγγέλλουν οι άνθρωποι της περιοχής.

Δύο τροχαία έγιναν σε μια βδομάδα στη Σταυρούπολη στη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας λανθασμένης σήμανσης στους δρόμους, την οποία καταγγέλλουν κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής.

Το επικίνδυνο σημείο, στο οποίο από θαύμα δεν έχουμε θρηνήσει μέχρι στιγμής θύματα, βρίσκεται στη νέα εσωτερική περιφερειακή οδό στη δυτική Θεσσαλονίκη, η οποία παραδόθηκε στους οδηγούς πριν από περίπου 8 μήνες.

Πριν από μία βδομάδα, αυτοκίνητο έπεσε πάνω στον σηματοδότη, ενώ από τη συγκρουση έσπασαν η κολώνα που βρισκόταν στο σημείο και ένας μικρός τοίχος μπροστά από επιχείρηση.

Πριν καν προλάβουν να αποκατασταθούν οι ζημιές, χθες Παρασκευή (05/06), σημειώθηκε ακόμη ένα τροχαίο στο ίδιο ακριβώς σημείο, ενώ στο αυτοκίνητο επέβαινε και μικρό παιδί.

Οι άνθρωποι της περιοχής κάνουν λόγο για κακοτεχνία των συγκεκριμένων δρόμων, για λανθασμένη ρύθμιση στα φανάρια, αλλά και για ιλιγγιώδη ταχύτητα των οδηγών, οι οποίοι δεν έχουν ορατότητα λόγω της καμπύλης της γέφυρας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα