Θεσσαλονίκη: Επικεφαλής συνδέσμου του ΠΑΟΚ καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή

Θεσσαλονίκη: Επικεφαλής συνδέσμου του ΠΑΟΚ καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή
INTIME NEWS

Κατά την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε ισόγειο διαμερίσματος που στεγάζεται ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αμπελοκήπων βρέθηκαν αντικείμενα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν σωματική βλάβη.

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή 1.300 ευρώ επιβλήθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο σε φίλαθλο του ΠΑΟΚ, ο οποίος φέρεται να αποτελεί επικεφαλής Συνδέσμου στην περιοχή των Αμπελοκήπων, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ThessToday.gr ο 36χρονος στο πλαίσιο εφόδων της Ελληνικής Αστυνομίας σε Συνδέσμους ομάδων της Θεσσαλονίκης, βρέθηκε να έχει στην κατοχή του κλειδιά από ισόγειο διαμερίσματος που στεγάζεται ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αμπελοκήπων.

ADVERTISING

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 36χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν αποτελεί μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου, ενώ είχε στην κατοχή του κλειδιά από την πόρτα μέσω γνωστών, καθώς εκεί -σύμφωνα με τη μαρτυρία του- παρακολουθούσε αγώνες.

Μάλιστα, ο 36χρονος έχει «καθαρό» ποινικό μητρώο, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές. κατά την επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας εντοπίστηκε ένα κατσαβίδι, ένα ψαλίδι, ένας χαρτοκόπτης και σπασμένα «πόδια» από γραφείο και τραπέζι και όχι αντικείμενα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν σωματική βλάβη.

Για την υπόθεση κατέθεσε ως μάρτυρας ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Θεσσαλονίκη
SHARE:

24Media Network