Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε βιτρίνα καταστήματος – Τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε βιτρίνα καταστήματος – Τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός
Τρακάρισμα (φωτό αρχείου) Getty Images/iStockphoto

Σε βιτρίνα καταστήματος προσέκρουσε το μεσημέρι της Παρασκευής οδηγός αυτοκινήτου στην Πολίχνη. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες φέρεται να παραβίασε στοπ.

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο καρφώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε βιτρίνα φωτογραφείου στην Πολίχνη, στη δυτική Θεσσαλονίκη, ενώ αυτό ήταν ανοιχτό και εξυπηρετούσε πελάτες.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε η Voria.gr, ο οδηγός ενός ασημί αυτοκινήτου αφού χτύπησε ένα άλλο όχημα που οδηγούσε μία κοπέλα, καρφώθηκε σε βιτρίνα καταστήματος επί της οδού Μαυρομιχάλη. Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός φέρεται να παραβίασε το στοπ.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, όπου υπήρχε αρκετός κόσμος στο σημείο ενώ δεν τραυμαστίστηκε κανείς. Επιπλέον, από τη φόρα που είχε το όχημα εκσφενδόνισε και ένα παγκάκι που βρισκόταν απέξω.

Μόνο ο οδηγός του ΙΧ, άνδρας που είναι περίπου 45 ετών ασιατικής καταγωγής, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Φέρει κάποιες εκδορές στο σώμα του αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και θα αποχωρήσει από το νοσηλευτικό ίδρυμα με οδηγίες χωρίς να γίνει εισαγωγή του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version