Αστυνομικοί συνέλαβαν τον άντρα που κρατούσε όμηρο τη διευθύντρια του Ταμείου Παρακαταθηκών στην Θεσσαλονίκη

Αστυνομικοί συνέλαβαν τον άντρα που κρατούσε όμηρο τη διευθύντρια του Ταμείου Παρακαταθηκών στην Θεσσαλονίκη

Θρίλερ στην Θεσσαλονίκη. Ηλικιωμένος απειλούσε να αυτοπυρποληθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, κρατώντας όμηρο την διευθύντρια. Επιχείρηση της αστυνομίας οδήγησε στη σύλληψη του (Vids + Pics)

Μεγάλη αναστάτωση στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων στην οδό Ερμού και Καρόλου Ντιλ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Λίγο μετά τις 9.30, 62χρονος εισέβαλε στο κτίριο με ένα μπιτόνι βενζίνης και ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων και απειλούσε να βάλει φωτιά.

Ο ίδιος μάλιστα αιφνιδίασε την διευθύντρια και την κρατούσε όμηρο, εξαιτίας οικονομικών διαφορών με το Ταμείο.

Ο 62χρονος εισέβαλε στο κτίριο, με το αίτημα να του επιστραφούν χρήματα  που παράνομα έχουν κρατηθεί από παλιότερες επιχειρήσεις που είχε στην κατοχή του.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή, ενώ ειδικοί διαπραγματευτές κατάφεραν περίπου δύο ώρες μετά, να τον πείσουν να παραδοθεί και να μην κάνει πράξη την απειλή του, οπότε και τελικά τον συνέλαβαν.

Οι υπάλληλοι του Ταμείου απομακρύνθηκαν από το κτίριο, ενώ λίγο πριν τις 11 στο σημείο έφτασαν και δύο άνδρες της Πυροσβεστικής.

Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν ο άντρας είχε ξαναπροσπαθήσει να πάρει με παρόμοιο τρόπο τα χρήματα που θεωρεί ότι παρακρατεί παράνομα το Ταμείο για φορολογικές του υποθέσεις.

Ο 62χρονος είναι επιχειρηματίας από την περιοχή των Γιαννιτσών, ο οποίος είχε κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για υπόθεση που σχετίζεται με παράνομο στοίχημα και φρουτάκια.

Πηγή: seleo.gr

Πηγή φωτό: Thestival.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κρατά όμηρο τη Διευθύντρια του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων

SHARE:

24Media Network