Θεσσαλονίκη: Κοσμοσυρροή στο κέντρο της πόλης – Επέμβαση της αστυνομίας

Θεσσαλονίκη: Κοσμοσυρροή στο κέντρο της πόλης – Επέμβαση της αστυνομίας

Χρειάστηκε να επέμβουν δυνάμεις της αστυνομίας για να διαλυθεί ο συνωστισμός σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Κυριακής. Εικόνες που θυμίζουν εποχές πριν την πανδημία στην πόλη.

Με περιπολικά και ομάδες ΔΙ.ΑΣ η Ελληνική Αστυνομία επιχείρησε, το βράδυ της Κυριακής, να «σπάσει» τον καθιερωμένο συνωστισμό που παρουσιάζεται στα κεντρικά σοκάκια της Θεσσαλονίκης.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα Thesstoday.gr, η εκτόνωση των κατοίκων από το πολύμηνο lockdown οδηγεί σε εκ νέου εικόνες συγχρωτισμού έξω από τα μπαρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για ένα take away ποτό. Στη Μητροπόλεως και τα γύρω στενά -Καρόλου Ντηλ και Προξένου Κορομηλά- βρέθηκαν εκατοντάδες άτομα που εκμεταλλεύτηκαν την καλοκαιρία και βγήκαν για ένα… χαλαρό ποτάκι, με τις εικόνες να θυμίζουν εποχές προ κορονοϊού.

Η Ελληνική Αστυνομία το βράδυ της Κυριακής επιχείρησε στο σημείο με ομάδες των ΔΙ.ΑΣ αλλά και περιπολικά να διαλύουν τον συνωστισμό, ενώ έγιναν και οι απαραίτητες συστάσεις στους πολίτες για να μη βρίσκεται ο ένας πάνω στον άλλον.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα