Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 23 Ιουνίου

Τροχονόμος ρυθμίζει την κυκλοφορία σε δρόμο αρχείο
Τροχονόμος ρυθμίζει την κυκλοφορία σε δρόμο αρχείο EUROKINISSI

Όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, από τις 4 το απόγευμα της Κυριακής θα υπάρξουν σταδιακές ρυθμίσεις στη στάθμευση και στην κυκλοφορία των οχημάτων.

 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομαλή διεξαγωγή του Αγώνα Δρόμου Μνημείων Πόλης "Yedi Kule Conquest" θα ισχύσουν την ερχόμενη Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019, ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, από τις 4 το απόγευμα δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση και από τις 6 το απόγευμα η κυκλοφορία και στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης των δρομέων, προοδευτικά και ανάλογα με το χρονικό σημείο διέλευσης τους και μόνο για τον απολύτως αναγκαίο για τη διέλευση αυτών χρόνο. Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και στάση των οχημάτων αφορούν σε οδικούς άξονες της περιοχής του Επταπυργίου και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων. Ο αγώνας δρόμου θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα και η εκδήλωση αναμένεται να ολοκληρωθεί περίπου στις 9 το βράδυ.

Η Διεύθυνση Τροχαίας καλεί τους οδηγούς να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από τα σημεία, στα οποία έχει τοποθετηθεί ειδική σήμανση.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τροχαία, Θεσσαλονίκη
SHARE:

24Media Network