Θεσσαλονίκη: Νέα στάση εργασίας στον ΟΑΣΘ - Χωρίς λεωφορεία Τρίτη και Πέμπτη

Λεωφορεία του ΟΑΣΘ EUROKINISSI

Σε νέες στάσεις εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ την Τρίτη και την Πέμπτη, έπειτα από την έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε το ΔΣ. Ποιες ώρες θα μείνουν ακινητοποιημένα τα λεωφορεία.

Χωρίς αστικά λεωφορεία θα μείνει ξανά η Θεσσαλονίκη για έξι ώρες την Τρίτη (05/07) και την Πέμπτη (07/07), καθώς οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ προχωρούν σε νέες στάσεις εργασίας.

Σύμφωνα με το ThessToday.gr, το διοικητικό συμβούλιο των εργαζόμενων πραγματοποίησε εκτάκτως σήμερα, Σάββατο (02/07), το μεσημέρι νέα συνεδρίαση, η οποία διήρκησε πάνω από δύο ώρες, και είχε ως αποτέλεσμα την απόφαση του συνδικάτου να προχωρήσει σε στάσεις εργασίας την Τρίτη και την Πέμπτη από τις 10:00 το πρωί έως και τις 16:00, ενώ σύντομα θα γίνει γνωστό εάν θα κλιμακωθούν περαιτέρω οι κινητοποιήσεις.

Τα προβλήματα των εργαζομένων του ΟΑΣΘ ταλανίζουν εδώ και μήνες τους ίδιους καθώς, όπως δήλωσε στο τοπικό μέσο ο πρόεδρος του συνδικάτου εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Γιάννης Δήμκας: «Τίποτα από ό,τι έχουμε αιτηθεί δεν έχει γίνει. Ζητάμε κυρίως την επαναφορά των δύο επιδομάτων, αυτό της θέσης ευθύνης και του ανθυγιεινού, τα οποία είχαν περικοπεί από τον περασμένο Μάρτιο και την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας την οποία εδώ και έξι μήνες αποφεύγει το υπουργείο Οικονομικών».

«Επιτέλους κάποιοι πρέπει να σκύψουν και να δουν σοβαρά τα προβλήματα των εργαζομένων» τόνισε στο τοπικό μέσο ο κ. Δήμκας, με τον ίδιο να προσθέτει πως πρέπει «να σταματήσουν να υπόσχονται απλά πως θα λυθούν όλα αυτά σε μελλοντικό χρόνο».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΕΣ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

24MEDIA NETWORK