Θεσσαλονίκη: Ουρές για ένα κοκτέιλ στη Νέα Παραλία

Θεσσαλονίκη: Ουρές για ένα κοκτέιλ στη Νέα Παραλία
Ουρές για κοκτέιλ στη Θεσσαλονίκη GRTIMES.GR

Παρέες από Θεσσαλονικείς συγκεντρώνονται κάθε βράδυ στις περιοχές του Λευκού Πύργου και της Νέας Παραλίας. Συνωστισμός για take away ποτά.

Με τα εστιατόρια και τα καφέ να παραμένουν κλειστά, οι Θεσσαλονικείς γεμίζουν καθημερινά μόλις βραδιάσει τη Νέα Παραλία, καθώς και διάφορα πάρκα και πλατείες της πόλης.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, παρέες νέων συγκεντρώνονται στην περιοχή του Λευκού Πύργου και της Παραλίας, αγοράζοντας τα αγαπημένα τους ποτά και ροφήματα από τα κοντινά περίπτερα και τις καντίνες που έχουν εγκατασταθεί πλησίον, ενώ διασκεδάζουν με τη συνοδεία μουσικής, και μάλιστα, ζωντανής, γεμίζοντας τα παγκάκια και τα πεζούλια.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, καλλιτέχνες του δρόμου βρίσκονται μετά το απόγευμα κατά μήκος της παραλίας, από τον Λευκό Πύργο έως και μετά τις “Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου”, ενώ οι μικροπωλητές με το που χαλάρωσαν τα μέτρα, βγήκαν στο πλακόστρωτο της παραλίας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αρκετά καταστήματα που βρίσκονται σε λειτουργία κοντά στη Λεωφόρο Νίκης, προσφέρουν take away ποτά και κοκτέιλ, ενώ, υπενθυμίζεται, ότι την Τετάρτη (13/05) πραγματοποιήθηκε παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. για συνωστισμό έξω από μαγαζιά που πουλούσαν αλκοόλ.

Το ίδιο φαινόμενο παρατηρήθηκε και το βράδυ της Πέμπτης (14/05), με τον κόσμο να κάνει ουρές για ένα κοκτέιλ ή ποτό και με τις αποστάσεις να μην διατηρούνται ιδιαίτερα.

Δείτε τα βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα