Θεσσαλονίκη: Πολλαπλά τροχαία λόγω κακοκαιρίας – 4 τραυματίες και ανατροπές οχημάτων

Θεσσαλονίκη: Πολλαπλά τροχαία λόγω κακοκαιρίας – 4 τραυματίες και ανατροπές οχημάτων
GRTIMES

Συνολικά τέσσερις άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης έπειτα από τροχαία που σημειώθηκαν λόγω κακοκαιρίας.

Επτά τροχαία ατυχήματα που προκάλεσαν τον τραυματισμό τουλάχιστον τεσσάρων επιβατών, σημειώθηκαν το πρωί της Κυριακής στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής, εξ’ αιτίας της κακοκαιρίας.

Στο πιο σοβαρό από αυτά, ένα ΙΧ ανατράπηκε, εγκλωβίζοντας τους επιβαίνοντες.

Σύμφωνα, με το GRtimes η αρχή έγινε όταν έφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε ένα άσπρο αυτοκίνητό στο οποίο επέβαιναν δύο κοπέλες, στο ύψος του κόμβου Μαλακοπής λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος. Οι κοπέλες μεταφέρθηκαν τραυματισμένες στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

grtimes

Στη συνέχεια έγιναν διαδοχικές καραμπόλες κατά μήκος της Περιφερειακής Οδού στο ρεύμα προς ανατολικά.

grtimes

Να σημειωθεί ότι από τον κόμβο του Επταπυργίου μέχρι το σημείο της Τούμπας έχει δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα. Την κυκλοφορία ρυθμίζει η Τροχαία μέχρι να απομακρυνθούν τα αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στα τροχαία.

grtimes

grtimes

Σε μία άλλη σύγκρουση, μία γυναίκα εγκλωβίστηκε σε ΙΧ επιβατικό και χρειάστηκε η επέμβαση της ΠΥ για τον απεγκλωβισμό της. Στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να την παραλάβει και να την μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα