Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί στο κέντρο – Ένας τραυματίας

Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί στο κέντρο – Ένας τραυματίας
Πυροβολισμοί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης GRTimes.gr

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στην οδό Ερμού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αργά το βράδυ της Τετάρτης (22/07). Ένας 35χρονος τραυματίστηκε από σφαίρα στο πόδι. Τι συνέβη.

Πυροβολισμοί “έπεσαν” τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (21/07) προς Πέμπτη (22/07) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην οδό Ερμού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το GRTimes.gr, τραυματίστηκε από σφαίρα στο πόδι ένας πολίτης, ενώ οι δράστες έφυγαν με ΙΧ από το σημείο.

Πυροβολισμοί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης GRTimes.gr


Πληροφορίες αναφέρουν πως δύο αυτοκίνητα ενεπλάκησαν στο περιστατικό.

Διαπληκτίστηκαν, με αποτέλεσμα ο ένας να κατέβει από το αυτοκίνητό του, έχοντας στο χέρι του όπλο και να πυροβολήσει τον άλλον στην μηριαία αρτηρία.

Η κοπέλα που ήταν στο περιστατικό μαζί με τον τραυματία εξιστόρησε στο GRTimes.gr το πώς ξεκίνησε ο διαπληκτισμός που κατέληξε σε πυροβολισμό: «Ο οδηγός του απέναντι αυτοκινήτου, αναφώνησε: ”Πώς βγαίνεις έτσι στην στροφή!” και μετά κατέβηκε από το αυτοκίνητο και τον σημάδεψε με το όπλο» ανέφερε η ίδια.

Πυροβολισμοί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης GRTimes.gr

Να σημειωθεί, ότι το ΕΚΑΒ έφτασε έγκαιρα στο σημείο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Αυτή τη στιγμή, ο 35χρονος που δέχτηκε τη σφαίρα μεταφέρεται σε εφημερεύον νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Όσον αφορά τον δράστη, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, είδε το αυτοκίνητο να απομακρύνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έχοντας βάλει όπισθεν από το σημείο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα