Θεσσαλονίκη: Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο 56χρονος που επιχείρησε να βάλει με τη βία στο αμάξι του 16χρονη

Θεσσαλονίκη: Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο 56χρονος που επιχείρησε να βάλει με τη βία στο αμάξι του 16χρονη
Θεσσαλονίκη: Άγνωστος επιχείρησε να αρπάξει 16χρονη από τον δρόμο Voria.gr

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 56χρονος που φέρεται να προσπάθησε να βάλει στο αυτοκίνητό του την 16χρονη μαθήτρια το πρωί της Δευτέρας στις Συκιές Θεσσαλονίκης.

Η Αστυνομία έχει στα χέρια της τον άντρα που φέρεται να προσπάθησε να βάλει στο αυτοκίνητό του την 16χρονη μαθήτρια το πρωί της Δευτέρας στις Συκιές Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, oι αστυνομικοί αξιοποίησαν το βιντεοληπτικό υλικό που είχαν στη διάθεσή τους και κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του ατόμου που φέρεται να προσπάθησε να αποπλανήσει την 16χρονη μαθήτρια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν ενδείξεις πως ο 56χρονος έχει εμπλακεί και στο παρελθόν σε αντίστοιχα περιστατικά.

Το χρονικό της υπόθεσης απόπειρας αρπαγής της ανήλικης

Όπως καταγγέλθηκε από τον πατέρα 16χρονης μαθήτριας, η κοπέλα ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (31/05) προς το σχολείο της, το ΕΠΑΛ Νεάπολης, επιλέγοντας άλλο δρομολόγιο από αυτό που έκανε συνήθως.

Σύμφωνα με το Voria.gr, σε καφέ στην περιοχή του Κόκκορα η κοπέλα ρώτησε για διευκρινίσεις όσον αφορά το πού να κατευθυνθεί για να φτάσει στο σχολείο. Ωστόσο, σύμφωνα με την καταγγελία, ένας άνδρας προσφέρθηκε να την πάει ο ίδιος με το ΙΧ του. Η 16χρονη αρνήθηκε και στη συνέχεια ο άγνωστος άνδρας την ακολούθησε με τον όχημά του επιμένοντας να τη μεταφέρει στο σχολείο της.

Η μαθήτρια, αντιλαμβανόμενη ότι αντιμετώπιζε κίνδυνο, επέστρεψε στο καφέ όπου επικοινώνησε με τον πατέρα της που κατήγγειλε το περιστατικό στο Τ.Α. Νεάπολης Συκεών.

Μάλιστα ο πατέρας της ανήλικης δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στιγμιότυπα από κάμερα κλειστού κυκλώματος της καφετέριας όπου φαίνονται τα χαρακτηριστικά του άνδρα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα