Θρίλερ με την υπόθεση εξαφάνισης του Θανάση από το Χαμόγελο του παιδιού

Ambert Alert για τον 13χρονο Θανάσση Σ.
Ambert Alert για τον 13χρονο Θανάσση Σ. ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Συνεχίζεται το θρίλερ της υπόθεση του 13χρονου Θανάση καθώς συμπληρώνονται τέσσερις μέρες από την στιγμή της εξαφάνισης του. - Οι δηλώσεις του ιδρυτή του χαμόγελου του παιδιού για το ακατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον και η μαρτυρία του ταξιτζή που μετέφερε το παιδί το βράδυ της περασμένης Παρασκευής

Τα ίχνη του 13χρονου αγοριού που εξακολουθούν να αγνοούνται για τέταρτη μέρα, αναζητά η αστυνομία στο πλαίσιο της υπόθεσης για την οποία έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Η αστυνομία και η ομάδα διάσωσης του «Χαμόγελου του Παιδιού» αναζητούν τον Θανάση Σ. καθώς δεν επέστρεψε την Παρασκευή από το φροντιστήριο Αγγλικών στο σπίτι του εθελοντικού οργανισμού στο Περιστέρι. Στο συγκεκριμένο μέρος διαμένει τα τελευταία τέσσερα χρόνια, όταν μετά από εισαγγελική εντολή, απομακρύνθηκε από το ακατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον.

Ο ιδρυτής του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστα Γιαννόπουλος από την πρώτη στιγμή είχε τονίσει ότι δεν μπορεί να είναι τυχαία η εξαφάνιση του 13χρονου. Στη συνέχεια κατήγγειλε στην ΕΡΤ ότι ακόμα και κατά την παραμονή του Θανάση στο σπίτι του εθελοντικού οργανισμού, δεχόταν επανειλημμένως ψυχολογικό εκβιασμό και γινόταν αντικείμενο εκμετάλλευσης.

Επισήμανε ότι 13χρονος ζούσε κάτω από την φρίκη της εκμετάλλευσης καθώς δεν ζούσε μια κανονική ζωή και δε πήγαινε σχολείο. Όταν ήρθε στο ίδρυμα είχε τη δυνατότητα να γνωρίσει φίλους να πάει σχολείο και γενικότερα να έχει μια φυσιολογική ζωή.

Ο κ. Γιαννόπουλος τοποθετήθηκε στο ενδεχόμενο να εκδοθεί διαβατήριο έτσι ώστε το παιδί να βγει εκτός Ελλάδος, δηλώνοντας ότι κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό.

Στη συνέχεια δήλωσε ότι το αγόρι ήταν ιδιαίτερα χαρούμενο περιμένοντας προγραμματισμένη χαρούμενη δραστηριότητα του «Χαμόγελου του Παιδιού» την Κυριακή και συμπλήρωσε ότι είχε προηγηθεί προηγουμένως συνάντηση του Θανάση με την γιαγιά του τη Τετάρτη.

Η μαρτυρία του οδηγού ταξί

Ο οδηγός ταξί στο οποίο επιβιβάστηκε το παιδί κοντά από το φροντιστήριο Αγγλικών στο Περιστέρι, δήλωσε ότι το άφησε σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση στο Γαλάτσι, όπου και φέρεται να το παρέλαβε με μια γυναίκα. Ο οδηγός ταξί φάνηκε σίγουρος ότι το παιδί που μετέφερε ήταν ο μικρός Θανάσης.

Μετά την κατάθεση του οδηγού οι αστυνομικοί ερεύνησαν το σπίτι των γονιών χωρίς να βρεθεί το παιδί. Ωστόσο εκπαιδευμένα σκυλιά κατάφεραν να εντοπίσουν τη μυρωδιά του τουλάχιστον στον εξωτερικό χώρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: εξαφάνιση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συναγερμός για την εξαφάνιση του 13χρονου Θανάση στο Περιστέρι

ADVERTISING

SHARE: