Ο εργοδότης που φέρεται να τραυμάτισε τον διανομέα απαντά: Δεν χτύπησα κανέναν, κανείς δεν είναι απλήρωτος

Ο εργοδότης που φέρεται να τραυμάτισε τον διανομέα απαντά: Δεν χτύπησα κανέναν, κανείς δεν είναι απλήρωτος
Ο εργοδότης έξω από το σπασμένο κατάστημά του.

"Έλυσε" τη σιωπή του ο εργοδότης που φέρεται να γρονθοκόπησε με σιδηρογροθιά πρώην εργαζόμενό του στη Θεσσαλονίκη.

Ο εργοδότης και ιδιοκτήτης καταστήματος στη Θεσσαλονίκη, που φέρεται να απείλησε και να τραυμάτισε με σιδηρογροθιά διανομέα, επειδή έλειψε μία μέρα από την δουλειά του επικαλούμενος ασθένεια, αποφάσισε να μιλήσει για το συμβάν.

Δεν χτύπησαν κανένα με σιδηρογροθιά και δεν έχει φύγει ποτέ κανένας από το μαγαζί μου απλήρωτος”, δήλωσε ο εργοδότης λίγες ώρες αφού άγνωστοι του έσπασαν το μαγαζί, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος εμφανίστηκε με γυρισμένη την πλάτη, ώστε να μην φανεί το πρόσωπό του στην κάμερα, και υποστήριξε πως το ζήτημα της καταγγελίας έχει πάρει τη δικαστική οδό, συμπληρώνοντας πως όποιος έσπασε το μαγαζί του σχετιζόταν με την καταγγελία του διανομέα.

Επίσης, ο εργοδότης υποστήριξε πως μετά την καταγγελία του πρώην εργαζομένου, Τάσου Τοπαλίδη, που πήρε πανελλαδικές διαστάσεις, “οι πελάτες δεν πατάνε πλέον στο μαγαζί” του, με αποτέλεσμα να έχει υποστεί οικονομική ζημία. Αναφέρει, μάλιστα, πως είναι κι ο ίδιος χτυπημένος, αλλά δεν θέλει να δείξει το πρόσωπό του.

Υπενθυμίζεται πως αύριο, Παρασκευή, είναι προγραμματισμένο το δικαστήριο, με την αυτόφωρη διαδικασία του 33χρονου εργοδότη, ο οποίος συνελήφθη στις 5 Δεκεμβρίου κατόπιν μήνυσης του 36χρονου ντελιβερά για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελία της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων, τα μέλη της οποίας καλούν αύριο το πρωί σε συγκέντρωση στους Αμπελόκηπους και πορεία προς τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης ενόψει της δίκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα