Την Παρασκευή δικάζεται ο δάσκαλος που ανάγκασε μαθητές να χαστουκίσουν τον συμμαθητή τους

Την Παρασκευή δικάζεται ο δάσκαλος που ανάγκασε μαθητές να χαστουκίσουν τον συμμαθητή τους

Διήμερη αναβολή πήρε από το δικαστήριο ο 50χρονος δάσκαλος, ο οποίος κατηγορείται ότι προέτρεψε μαθητές να χαστουκίσουν 8χρονο συμμαθητή τους

Αναβολή της δίκης του για 48 ώρες ζήτησε από το δικαστήριο της Άρτας ο 50χρονος δάσκαλος, ο οποίος συνελήφθη χθες, έπειτα από καταγγελία μιας μητέρας, ότι προέτρεψε μαθητές του να χαστουκίσουν τον 8χρονο γιο της.

Ο εκπαιδευτικός, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, οδηγήθηκε στις 12 το μεσημέρι στο εισαγγελέα, κατηγορούμενος για απλή σωματική βλάβη. Ζήτησε αναβολή της δίκης, αφέθηκε ελεύθερος και αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο την Παρασκευή το πρωί.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η μητέρα του 8χρονου στους αστυνομικούς, ο δάσκαλος επειδή το παιδάκι έκανε κάποια αταξία, το ακινητοποίησε και έδωσε εντολή στους συμμαθητές του να το χαστουκίζουν ένας- ένας, ενώ τοποθέτησε στην πόρτα της αίθουσας, δύο άλλους μαθητές, ώστε να μην μπορέσει να διαφύγει.

Μιλώντας το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πατέρας του 8χρονου μαθητή της Β' Δημοτικού, είπε ότι, όλα συνέβησαν την τελευταία ώρα του μαθήματος και ότι η μητέρα βρήκε το παιδί της να κλαίει με εκδορές στο πρόσωπο, στα σκαλιά του σχολείου. Όταν η γυναίκα αναστατωμένη μπήκε στο κτίριο ζητώντας να μάθει τι συνέβη στο παιδί της, συνάντησε τον δάσκαλο, ο οποίος φέρεται να της είπε το εξής: «Κτύπησαν τα παιδιά τον γιο σου, κατ’ εντολήν μου. Παραφέρθηκα, σου ζητώ συγνώμη». Αμέσως μετά, η μητέρα με τον μικρό μαθητή, πήγαν στο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια στην αστυνομία.

Πηγή: ΑΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δάσκαλος έβαλε μαθητές να χτυπήσουν συμμαθητή τους και συνελήφθη

SHARE:

24Media Network