To News 24/7 στον Έβρο: Βίντεο από τα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας

To News 24/7 στον Έβρο: Βίντεο από τα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας
MotionTeam

Απομακρύνθηκαν από τη γραμμή των συνόρων οι πρόσφυγες και μετανάστες, σύμφωνα με τον δήμαρχο Ορεστιάδας. Το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν 98 πρόσφυγες και μετανάστες που επιχείρησαν να περάσουν στην Ελλάδα.

Συνεχίστηκαν το βράδυ της Κυριακής οι εντάσεις στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, με τις ελληνικές αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις να προσπαθούν να συγκρατήσουν τους χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες που είχαν συγκεντρωθεί στο τελωνειακό πέρασμα των Καστανέων κι επιχειρούσαν να περάσουν στη χώρα μας.

Σήμερα η κατάσταση στη «νεκρή ζώνη» στις Καστανιές δείχνει πιο ήρεμη: Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μάλιστα παρατηρούν τις τελευταίες ώρες πως έχει μειωθεί ο αριθμός των ανθρώπων στις Καστανιές και η πλειονότητα έχει αρχίσει και κινείται πολύ νοτιότερα προς τον Πέπλο Έβρου, όπου δεν υπάρχει φράχτης και συρματόπλεγμα, είναι καθαρά χερσαίο σύνορο και έχουν περισσότερες πιθανότητες να περάσουν.

Το News 24/7 βρίσκεται στον Έβρο και μεταδίδει όλες τις εξελίξεις. Δείτε εικόνα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα:

Αύριο, Τρίτη, θα μεταβεί στον Έβρο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ.

Το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν 98 πρόσφυγες και μετανάστες που επιχείρησαν να περάσουν στην Ελλάδα. Κανένας εξ αυτών δεν ήταν από τη Συρία και το Ιντλίμπ, σύμφωνα με τις ελληνικές Αρχές. Αντιθέτως οι χώρες καταγωγής τους ήταν το Αφγανιστάν, η Σομαλία και το Πακιστάν. Ανάμεσα τους βρέθηκαν και δύο Τούρκοι, οι οποίοι κρατούνται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα