Το τελευταίο αντίο στον Τζίμη Πανούση

Το τελευταίο αντίο στον Τζίμη Πανούση

Τον μεγάλο ανατρεπτικό και αντισυμβατικό καλλιτέχνη αποχαιρέτισαν συγγενείς και φίλοι στη Νέα Μάκρη

Το τελευταίο αντίο στον εμβληματικό μουσικό Τζίμη Πανούση, ο οποίος πέθανε το μεσημέρι του Σαββάτου σε ηλικία 64 ετών, είπαν συγγενείς και φίλοι .

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από νωρίς στο κοιμητήριο της Νέας Μάκρης για να αποχαιρετήσει τον μεγάλο καλλιτέχνη.

Παρόντες στον αποχαιρετισμό του “Τζιμάκου” ήταν, μεταξύ άλλων, ο Μανώλης Γλέζος, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Ηλίας Ψινάκης, η Ναταλί Ρασούλη,ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, ο Λάκης Παπαδόπουλος αλλά και ο Γρηγόρης Ψαριανός.

 

 

Στεφάνια στη μνήμη του έστειλαν η μουσική σκηνή Κύτταρο όπου εμφανιζόταν τελευταία ο Τζιμης Πανουσης, το Εθνικό Θέατρο, η ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Λακης Λαζοπουλος, η Έλσα Αϊδίνη, ο Οργανισμός Δικαιωμάτων Τραγουδιστών Ερατώ και άλλοι.

Παρόντες, επίσης, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Βασίλης Λέκκας, ο Τζόνι Βαβούρας και ο Λάμπης Ταγματάρχης.

Για την απώλεια του Τζίμη μίλησε ο Βασίλης Λέκκας

“Ετοιμάζαμε σόου, αλλά αντί για σόου κάναμε αυτό”, δήλωσε ο Ηλίας Ψινάκης μιλώντας σε δημοσιογράφους και πρόσθεσε πως θα προτείνει ο δρόμος που έμενε ο Τζίμης Πανούσης να πάρει το όνομα του καλλιτέχνη.

Ο ‘Τζιμάκος’ εξέπνευσε καθ΄ οδόν προς το νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός το Σάββατο μετά από καρδιακό επεισόδιο που έπαθε στο σπίτι του. Λίγο καιρό πριν είχε καταρρεύσει στη σκηνή του Κυττάρου και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

“Την Τετάρτη στις 14:00 το μεσημέρι στο κοιμητήριο της Νέας Μάκρης” ανέφερε η λιτή ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην προσωπική του ιστοσελίδα σχετικά με τον χρόνο και τόπο της κηδείας.

Ο Τζίμης Πανούσης ήταν μία από μεγαλύτερες καλλιτεχνικές φυσιογνωμίες της εποχής μας και η είδηση του θανάτου σκόρπισε μεγάλη θλίψη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα