Τουλουπάκη για παραπομπή της: “Ο πόλεμος για την αλήθεια δεν έχει τελειώσει”

Τουλουπάκη για παραπομπή της: “Ο πόλεμος για την αλήθεια δεν έχει τελειώσει”
Η Εισαγγελέας Ελένη Τουλουπάκη INTIME NEWS

Για "βαθύ τέλμα" στο οποίο έχει περιέλθει η ελληνική δημοκρατία και οι συνταγματικά κατοχυρωμένοι Θεσμοί της έκανε λόγο σχολιάζοντας την παραπομπή της στο Ειδικό Δικαστήριο η Εισαγγελέας Ελένη Τουλουπάκη.

Η πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, μετά τη γνωστοποίηση του περιεχομένου του βουλεύματος του πενταμελούς Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου περί ευθύνης υπουργών αναφορικά με την υπόθεση της Novartis, σε δήλωσή της, ανέφερε μεταξύ άλλων πως θα έρθει η πλήρης δικαίωσή της και πως τώρα ξεκινάει η πιο κρίσιμη μάχη για την αλήθεια.

Η χθεσινή με οριακή πλειοψηφία παραπομπή μου ως Εισαγγελέως Διαφθοράς στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο, ως τιμωρία μου για το “αδίκημα” της τήρησης του όρκου μου και του καθήκοντός μου, πρέπει να αφυπνίσει όλους μας για το βαθύ τέλμα, στο οποίο έχει περιέλθει η ελληνική δημοκρατία και οι συνταγματικά κατοχυρωμένοι Θεσμοί της”, δήλωσε αρχικά σχολιάζοντας την παραπομπή της στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο η Εισαγγελέας Ελένη Τουλουπάκη.

“Η άνω οριακή πλειοψηφία είναι η “απάντηση” της Δικαιοσύνης, αλλά και των πολιτικών αξιωματούχων, οι οποίοι ολοφάνερα κρύπτονται πίσω από αυτήν την πολιτική δίωξή μου, στην τόλμη μου να ελέγξω σημαίνοντα πολιτικά πρόσωπα και να αγγίξω μεγάλα και αδηφάγα οικονομικά συμφέροντα.

Σίγουρα είναι μια πρώτη πανηγυρική δικαίωση ότι με ομόφωνη απόφαση του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου της χώρας, το αφήγημα της δήθεν “σκευωρίας” NOVARTIS κατέρρευσε ως χάρτινος πύργος και ανέδειξε το μεθοδευμένο των διώξεών μου και του ανελέητου διασυρμού του προσώπου μου.

Ωστόσο, ο Πόλεμος για την αλήθεια δεν έχει τελειώσει· αντιθέτως τώρα ξεκινάει η πιο κρίσιμη μάχη του, αυτή η Μάχη που θα απογυμνώσει το “Σύστημα” και θα δείξει πόσο λίγο και αδύναμο είναι μπροστά στην αλήθεια του Θεού.

Η πίστη μου είναι ακλόνητη. Η πλήρης δικαίωση θα έρθει. Και οι Γραμματείς και οι Φαρισαίοι θα λάβουν τη θέση που τους αναλογεί”, κατέληξε στη δήλωσή της η Εισαγγελέας, Ελένη Τουλουπάκη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version