Τουλουπάκη κατά Ράικου: Εγώ μιλάω με ταυτότητα και όχι μέσω κύκλων

Τουλουπάκη κατά Ράικου: Εγώ μιλάω με ταυτότητα και όχι μέσω κύκλων

Στην αντεπίθεση πέρασε η Ελένη Τουλουπάκη αναφορικά με την κατάθεση της Ελένης Ράικου, χαρακτηρίζοντας προσβλητικές τις αναφορές της πρώην εισαγγελέως διαφθοράς..

Απάντηση για όσα κατέθεσε η πρώην εισαγγελέας διαφθοράς Ελένη Ράικου στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση Novartis έδωσε η νυν εισαγγελέας Ελένη Τουλουπάκη.

"Εάν όσα αναληθή βλέπουν το φως της δημοσιότητας, πράγματι ειπώθηκαν, δυστυχώς για άλλη μία φορά η κ. Ράικου καταφέρεται όχι μόνο εναντίον εμού θίγοντας την τιμή και την υπόληψή μου, αλλά και κατά του συνόλου του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας, υποστηρίζοντας ότι τοποθετήθηκα στη θέση της Εισαγγελέως Διαφθοράς από τον κ. Παπαγγελόπουλο για να εκτελέσω από κοινού με άλλους δικαστικούς λειτουργούς συμβόλαιο ηθικής της εξόντωσης" αναφέρει η κα Τουλουπάκη.

Η εισαγγελέας συνεχίζει, υπενθυμίζοντας οτι "τοποθετήθηκα στη θέση της Εισαγγελέως Διαφθοράς, μετά την παραίτησή της και χωρίς ουδέποτε να υποβάλλω σχετική αίτηση για την τοποθέτηση αυτή. Στο διορισμό μου κατέληξε δύο φορές το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο, που απαρτίζεται από 11 αρεοπαγίτες, με μεγάλη πλειοψηφία.Η προσφυγή δε, κατά της τοποθέτησής μου στην πρώτη εκλογή μου απορρίφθηκε παμψηφεί από την Ολομέλεια του Ανώτατου Δικαστηρίου".

Η κα Τουλουπάκη χαρακτηρίζει "απολύτως προσβλητικές" τις "αναφορές της, όχι μόνο για μένα,αλλά κυρίως για τους ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς τους οποίους θεωρεί ελεγχόμενους. Εξίσου προσβλητική και η αναφορά της σε συνάδελφο δικαστικό λειτουργό. Επισημαίνω τέλος , ότι από όσο γνωρίζω προηγούμενες καταγγελίες και της και αιτήσεις σε βάρος εμού και των συναδέλφων μου, κρίθηκαν ως ανυπόστατες από τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα".

"Θλίβομαι βαθειά αν εμείς οι ίδιοι δεν σεβόμαστε τις αποφάσεις των οργάνων μας και προβαίνουμε σε τόσο απαξιωτικές δηλώσεις . Επισημαίνω τέλος, ότι ο λόγος μου είναι δημόσιος και με ταυτότητα και όχι μέσω κύκλων, 'προνόμιο' που δεν διαθέτω", καταλήγει η κα Τουλουπάκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: novartis, Δικαιοσύνη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Novartis: "Όσα ισχυρίζεται η κα Ράικου για 'Ρασπούτιν' είναι ψέματα" δηλώνει ο Δημ. Παπαγγελόπουλος

Κατάθεση Ράικου: Κατήγγειλε παρεμβάσεις του "Ρασπούτιν"

Novartis: Κατά του Ιω. Αγγελή κατέθεσε η Ελένη Τουλουπάκη

SHARE:

24Media Network