Τραγωδία στη Μυτιλήνη: Νεκρή σε φωτιά στο Καρά Τεπέ - Σώθηκαν τα τρία παιδιά της

Το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων του Δήμου Λέσβου στον Καρά Τεπέ
Το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων του Δήμου Λέσβου στον Καρά Τεπέ EUROKINISSI

Φωτιά ξέσπασε στις 2 τα ξημερώματα σε κοντέινερ στο hot spot του Καρά Τεπέ όπου διέμενε οικογένεια προσφύγων. Σώθηκαν ο πατέρας και τα παιδιά.

Μια 27χρονη από το Αφγανιστάν απανθρακώθηκε σήμερα τα χαράματα σε κοντέινερ που διέμενε με την οικογένεια της στον δημοτικό καταυλισμό προσφύγων του Καρά Τεπέ. Στο hotspot ξέσπασε φωτιά περίπου στις 2:00 τα ξημερώματα σε κοντέινερ όπου διέμενε οικογένεια προσφύγων.

Η γυναίκα έμενε στο κοντέινερ με τον 28χρονο σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά, πέντε ετών, δύο ετών και ένα νεογέννητο βρέφος. Τα παιδιά διασώθηκαν από τον πατέρα τους, ο οποίος στην προσπάθειά του να βγάλει και τη γυναίκα του από τον οικίσκο έχασε τις αισθήσεις του.

ADVERTISING

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, αλλά είναι καλά στην υγεία του.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, της οποίας οι εγκαταστάσεις είναι απέναντι από τον καταυλισμό, παρενέβη πολύ γρήγορα και κατέσβησε τη φωτιά, η οποία πριν σβήσει έκαψε και διπλανό κοντέινερ.

Ο προσφυγικός καταυλισμός του Καρά Τεπέ που ανήκει στον δήμο Μυτιλήνης, φιλοξενεί 1.324 πρόσφυγες, όλοι μέλη ευάλωτων ομάδων, οι περισσότεροι από τους οποίους οικογένειες με μικρά παιδιά.

Πηγή: 

ΑΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πρόσφυγες, Μετανάστες
SHARE:

24Media Network