Τραγωδία στην Κομοτηνή: 22χρονη φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ βρέθηκε νεκρή

Τραγωδία στην Κομοτηνή: 22χρονη φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ βρέθηκε νεκρή
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης/Facebook

Κατέρρευσε στο γήπεδο κατά τη διάρκεια προπόνησης 22χρονη φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Αναμένεται να πραγματοποιηθεί νεκροψία και νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (14/06) στην Κομοτηνή όταν 22χρονη φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ άφησε την τελευταία της πνοή στις κυκλικές διαδρομές του στίβου της σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την τριτοετή φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ με καταγωγή από την Κρήτη εντόπισε πεσμένη στο ταρτάν, λίγο πριν τις επτά το απόγευμα, πολίτης ο οποίος πήγε να αθληθεί.

Στην έκκλησή του για βοήθεια ανταποκρίθηκε μεταξύ άλλων και γιατρός που βρισκόταν πλησίον του γηπέδου, ενώ κλήθηκε και το ΕΚΑΒ, η ανταπόκριση του οποίου ήταν άμεση.

Όπως αναφέρει το thrakisports.gr, έγινε απόπειρα ανάνηψης και ΚΑΡΠΑ αλλά χωρίς αποτέλεσμα, ενώ η άτυχη κοπέλα διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής “Σισμανόγλειο“, όπου και ανακοινώθηκε ο θάνατός της.

Η κοπέλα φέρεται να προπονούταν μόνη στο στάδιο της ώρα της σφοδρότατης καταιγίδας που έπληξε το απόγευμα την Κομοτηνή και είναι προς διερεύηση αν αυτό παίζει τον ρόλο του. Αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί νεκροψία και νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα