ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ποιοι σταθμοί δεν θα εξυπηρετούνται από 1η Φεβρουαρίου

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ποιοι σταθμοί δεν θα εξυπηρετούνται από 1η Φεβρουαρίου
EUROKINISSI

Τρεις σταθμοί τρένου θα πάψουν να λειτουργούν λόγω σημαντικών σιδηροδρομικών έργων και αναβάθμισης της σιδηροδρομικής γραμμής. Τι αναφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Αλλάζει ο χάρτης των σιδηροδρόμων στην Ελλάδα το 2018 και σύντομα όσοι ταξιδεύουν με τρένο θα το βιώσουν αρχικά στο τμήμα της Κεντρικής Ελλάδας. Με ανακοίνωση της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει για τις πρώτες αλλαγές που θα ισχύσουν από 1η Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα:

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι από 1ης Φεβρουαρίου 2018, στα δρομολόγιά της δεν θα εξυπηρετούνται σιδηροδρομικά οι Σταθμοί, Αμφίκλεια, Λιλαία και Μπράλος, λόγω αναβάθμισης της σιδηροδρομικής γραμμής.

ADVERTISING

Η αλλαγή αυτή οφείλεται σε σημαντικά σιδηροδρομικά έργα, που εκτελούνται από τον ΟΣΕ και την ΕΡΓΟΣΕ στον ορεινό όγκο μεταξύ Τιθορέας και Δομοκού και τα οποία έχουν μπει στην τελική τους φάση, με την τμηματική τους παράδοση να εκκινεί το αμέσως προσεχές διάστημα.

Με βάση αυτά τα έργα, το υφιστάμενο τμήμα της σιδηροδρομικής γραμμής μεταξύ Τιθορέας και Λιανοκλαδίου παρακάμπτεται από 1ης Φεβρουαρίου 2018, με τη σταδιακή παράδοση σε κυκλοφορία νέας σύγχρονης σιδηροδρομικής γραμμής στο τμήμα αυτό.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. εξετάζει τρόπους εξυπηρέτησης των επιβατών των ανωτέρω Σιδηροδρομικών Σταθμών με υποκατάσταση της συγκοινωνίας για τα βασικά δρομολόγια (που μέχρι σήμερα εξυπηρετούν τους σταθμούς αυτούς) και θα επανέλθει με νεότερη ανακοίνωσή της.

Για το αρχικό διάστημα λειτουργίας της νέας γραμμής, ενδεχομένως να εμφανισθούν μικρές καθυστερήσεις, με βάση τις οδηγίες ασφαλούς κυκλοφορίας του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού για το προσεχές διάστημα και δεσμεύεται για την άρτια εξυπηρέτησή του με την ολοκλήρωση παράδοσης της νέας γραμμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Έρχεται το WI-FI στα τραίνα

SHARE:

24Media Network