Trannos: Ποινή 10 μηνών για οπλοκατοχή – “Ευτυχώς βρήκαν μόνο το ένα”

Trannos: Ποινή 10 μηνών για οπλοκατοχή – “Ευτυχώς βρήκαν μόνο το ένα”
ΙΝΤΙΜΕ

Ο γνωστός τράπερ Trannos, που συνελήφθη στο Μπουρνάζι, έχοντας στην κατοχή του ένα glock, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών και χρηματική ποινή.

Σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών και χρηματική ποινή καταδικάστηκε ο 22χρονος τράπερ Trannos, που συνελήφθη στο Μπουρνάζι, έχοντας στην κατοχή του ένα glock.

Ο τράπερ κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της οπλοκατοχής, καθώς το Αυτόφωρο Μονομελές υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση, και εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος.

Κατά την απολογία του, αρνήθηκε την κατηγορία και ισχυρίστηκε πως το όπλο δεν είναι δικό του, αλλά φίλου του που ήταν μαζί στο αυτοκίνητο. Μάλιστα, δήλωσε ότι ο φιλος του και μάρτυρας στην υπόθεση είπε φέρει το glock για να χρησιμοποιηθεί στα γυρίσματα ενός vidéo clip, ωστόσο ο κατηγορούμενος μόλις το είδε δήλωσε ότι ακυρώνει το γύρισμα γιατί δεν συμφωνούσε με το όπλο. Σύμφωνα με τον ίδιο, παραδέχτηκε αμέσως στους αστυνομικούς ότι έχει κάτι παράνομο επάνω του κι ουδέποτε τους είπε πως το έχει για την ασφάλεια του, όπως υποστηρίζουν εκείνοι.

Ο Trannos Youtube

Νωρίτερα, ο φίλος του τραπερ ανέλαβε ενώπιον του δικαστηρίου την ευθύνη για το όπλο, υποστηρίζοντας ότι το έφερε προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν σε video clip που θα γυρνούσαν. Σε ερωτήσεις της έδρας, εξήγησε ότι το νοίκιασε μέσω της εταιρείας που είχε αναλάβει το γύρισμα και πως ο τράπερ δεν το γνώριζε, αλλά το είδε όταν κάποια στιγμή σταμάτησαν για να πάει στο περίπτερο και το άφησε στο αυτοκίνητο.

Trannos: “Ευτυχώς βρήκαν μόνο το ένα”

Ενώ στην απολογία του στο Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο ισχυρίστηκε πως το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του ανήκε σε έναν φίλο του, ο 22χρονος σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, με τον ίδιο να βρίσκεται μαζί με φίλους του σε αυτοκίνητο έξω από την Ευελπίδων, λέει με περιπαικτική διάθεση πως… «πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα, γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι!».

Μιλώντας σε εκπομπή του MEGA αργότερα, ο γνωστός τράπερ σχολίασε την παραπάνω ανάρτηση, λέγοντας πως έκανε “χιούμορ” με τους φίλους του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα