Τραπέζι αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων για 1.000 συμπολίτες μας

ΑΘΗΝΑ-Χριστουγεννιάτικο  γεύμα αλληλεγγύης για τους άστεγους από τον Δήμο Αθηναίων.(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
ΑΘΗΝΑ-Χριστουγεννιάτικο γεύμα αλληλεγγύης για τους άστεγους από τον Δήμο Αθηναίων.(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Το γιορτινό τραπέζι στήθηκε φέτος για έκτη φορά ενώ θα στρωθεί και πάλι ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο κλειστό γυμναστήριο του Ρουφ

Για 6η φορά ο δήμος Αθηναίων μαζί με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου (ΚΥΑΔΑ) διοργάνωσε την Δευτέρα ένα γιορτινό τραπέζι αλληλεγγύης για 1.000 άστεγους, άπορους και οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας, στις 13:00, στο κλειστό γυμναστήριο του Ρουφ.

Το γεύμα, προσφορά γνωστής αλυσίδας super market, περιελάμβανε γαλοπούλα με πατάτες, σαλάτα, τυριά, φρούτα, γλυκά, αναψυκτικά και νερό.

«Οι εθελοντές , οι εργαζόμενοι και όλο το ΔΣ του ΚΥΑΔΑ ήρθαμε σήμερα εδώ για να υποδεχθούμε τους δικούς μας ανθρώπους, οι οποίοι έρχονται καθημερινά στον αύλιο χώρο του ΚΥΑΔΑ και σιτίζονται για να αισθανθούν σε ένα οικείο και φιλικό περιβάλλον αυτές τις γιορτινές ημέρες», δήλωσε η πρόεδρος του ΔΣ του ΚΥΑΔΑ, Ελένη Κατσούλη.

Γιορτινό τραπέζι αγάπης και αλληλεγγύης θα στρώσει και πάλι το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων για οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο κλειστό γυμναστήριο του Ρουφ.

SHARE:

24Media Network