Τραυματισμός 16χρονου: Επεισόδια μεταξύ ομάδας Ρομά και αστυνομικών στο Μενίδι

Τραυματισμός 16χρονου: Επεισόδια μεταξύ ομάδας Ρομά και αστυνομικών στο Μενίδι
Επεισόδια μεταξύ Ρομά και αστυνομικών (Φωτογραφία Αρχείου) Eurokinissi

Επεισόδια μικρής έντασης σημειώθηκαν μεταξύ ομάδας Ρομά και αστυνομικών στο Μενίδι. Πέταξαν πέτρες προς τις αρχές και έστησαν πύρινα οδοφράγματα. Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου.

Ένταση σημειώθηκε πριν από λίγο στην οδό Μόρνου στο Μενίδι όταν νεαροί Ρομά πέταξαν διάφορα αντικείμενα εναντίον αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται στην περιοχή για τυχόν επεισόδια με αφορμή τον πυροβολισμό του 16χρονου από αστυνομικό στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, δύο αστυνομικοί της ΟΠΚΕ τραυματίστηκαν στην περιοχή της Αυλίζας, σε χέρι και πόδι αντίστοιχα και μεταφέρονται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Παράλληλα, μετά το κλείσιμό της λόγω των επεισοδίων που σημειώθηκαν, κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος του Ζευγολατιού Κορινθίας. Ο αυτοκινητόδρομος είχε κλείσει νωρίτερα

Ως προς τα επεισόδια στο Ζευγολατιό σύμφωνα με αναφορές που έγιναν προς την Αστυνομία, πολλοί διερχόμενοι οδηγοί δέχτηκαν πέτρες στα οχήματά τους, ανάμεσα στους οποίους και ασθενοφόρο που μετέφερε διασωληνωμένο ασθενή από την Κόρινθο στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα