Μάιρη Μάτσα: Νεκρή σε τροχαίο στη Μεσογείων οπερατέρ του ANT1 – Το “αντίο” από τον Γ. Παπαδάκη

Μάιρη Μάτσα: Νεκρή σε τροχαίο στη Μεσογείων οπερατέρ του ANT1 – Το “αντίο” από τον Γ. Παπαδάκη

Η οπερατέρ του ΑΝΤ1 Μαίρη Μάτσα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα λίγο μετά τη γέφυρα του Σταυρού, επί της Μεσογείων. Συντετριμμένοι η οικογένειά της και οι συνάδελφοί της στον σταθμό.

Στον θρήνο βυθίστηκε το πρωί της Πέμπτης ο ΑΝΤ1, μετά τον θάνατο σε τροχαίο της Μαίρης Μάτσα, η οποία εργαζόταν ως οπερατέρ στον τηλεοπτικό σταθμό.

Η Μαίρη Μάτσα τραυματίστηκε βαρύτατα τα ξημερώματα, ενώ μετέβαινε στον ΑΝΤ1, όπου εργαζόταν ως οπερατέρ στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Διακομίστηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, αλλά δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματα της.

Συγκλονισμένοι από τον θάνατο της Μαίρης Μάτσα είναι όλοι οι συνάδελφοι στον ΑΝΤ1 και κυρίως η «οικογένεια» της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα».

Η Μαίρη ήταν για πολλά χρόνια η χειρίστρια της κάμερας 3, δίνοντας «στον αέρα» την εικόνα του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος την αποχαιρέτισε με εμφανή συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια, εκφράζοντας απόλυτα το συναίσθημα και τις σκέψεις όλων όσοι είχαν την τύχη να δουλέψουν μαζί της και να την ζήσουν ως συνάδελφο και φίλη.

Δείτε πώς μετέδωσε η εκπομπή την είδηση για το τροχαίο και μερικές ώρες αργότερα, την επιβεβαίωση του θανάτου της Μαίρης Μάτσα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα