Τζώρτζης Μονογυιός: Στη Μύκονο η κηδεία του – Η κατάσταση υγείας της συζύγου του

Τζώρτζης Μονογυιός: Στη Μύκονο η κηδεία του – Η κατάσταση υγείας της συζύγου του
Το σημείο όπου ο Τζώρτζης Μονογυιός έχασε τη ζωή του ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Στη γενέτειρά του, Μύκονο θα τελεστεί η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού. Ποια η κατάσταση υγείας της συζύγου του.

Στη Μύκονο θα τελεστεί η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού, όπως ενημέρωσε ο στενός φίλος του και αντιδήμαρχος του νησιού των Κυκλάδων, Μίλτος Ατζαμόγλου.

Ο κ. Ατζαμόγλου, μιλώντας στο Star, αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας της συζύγου του Τζώρτζη Μονογυιού, μετά το θανατηφόρο τροχαίο στη Βούλα.

“Η σύζυγος του Τζώρτζη έχει σπασμένα πόδια και αιμάτωμα στους πνεύμονες. Από ώρα σε ώρα βγαίνει από το χειρουργείο. Φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση και να είναι όλα υπό έλεγχο. Η κηδεία του Τζώρτζη θα γίνει στη Μύκονο, στη γενέτειρά του”, ανέφερε ο κ. Ατζαμόγλου.

Υπενθυμίζεται ότι οΤζώρτζης Μονογυιός, αδερφός της βουλεύτριας της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού, έχασε τη ζωή του μετά από ένα σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλιακή το βράδυ της Πέμπτης (14/1). Έπειτα από σφοδρή σύγκρουση, το υπερπολυτελές όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες και μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Στο όχημα επέβαινε και η σύζυγός του, η οποία είναι τραυματισμένη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός φέρεται να οδηγούσε για πρώτη φορά την πολυτελέστατη Ferrari, ενώ οι αρχές ερευνούν τις αιτίες που οδήγησαν στο τροχαίο, στρέφοντας την προσοχή τους στο ενδεχόμενο να εμφανίστηκε κάποιος πεζός ή κάποιο ζώο.

Σε μία παράκληση για κάθε αυτόπτη μάρτυρα ή οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για την πορεία του αυτοκινήτου πριν προσκρούσει στο δέντρο και αναφλεγεί, προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Τζώρτζη Μονογυιού.

Όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης, ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε ανοιχτές υποθέσεις με την ελληνική δικαιοσύνη, ενώ ο γνωστός ποινικολόγος τον εκπροσωπούσε σε υπόθεση αντιδικίας με την πρώην σύντροφό του, με την οποία είχε αποκτήσει εκτός γάμου ένα παιδί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα